Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Γραφείο Μεταφορών «ΗΛΙΑΔΗΣ»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ «ΗΛΙΑΔΗΣ»

Καλωσορίσατε στον ιστοχώρο του Γραφείου Μεταφορών «Ηλιάδης».

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις – μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, καθημερινά, με άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και σεβασμό προς τον πελάτη μας.

Σας προσφέρουμε το χαμηλότερο κόστος της αγοράς και σας εξασφαλίζουμε την μεταφορά της οικοσυσκευής σας χωρίς απώλειες και πάντα έγκαιρα στην ώρα μας, με σεβασμό προς το δικό σας χρόνο και πρόγραμμα.

Η εμπειρία μας στον χώρο των μεταφορών σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και αποτελεσματική διεκπεραίωση οποιασδήποτε μεταφορικής ανάγκης, τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Από ένα δέμα, μέχρι ένα ολόκληρο νοικοκυριό!

Με εκτίμηση
Ηλιάδης Κωνσταντίνος
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News