Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Στο προσκήνιο ο Σταύρος Νούσκας

Ένα πολλά υποσχόμενο άτομο έκανε την εμφάνισή του στις τελευταίες εκλογές της Περιφέρειας.

Ο λόγος για τον Σταύρο Νούσκα από το Λουτράκι Αριδαίας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας με το ΛΑ.Ο.Σ. και κατάφερε να πάρει με το μέρος του μία σημαντική μερίδα κόσμου και να γεμίσει με «κουκιά» τις κάλπες. Αυτή του η «παρθενική» εμφάνιση δεν άφησε ασυγκίνητους κάποιους οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν και να του προτείνουν νέα πράγματα για την πολιτική ζωή του τόπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον βολιδοσκοπεί...

...το κόμμα του, καθώς απέδειξε στις προηγούμενες εκλογές πως και θέλει και μπορεί, μιας και έχει στο πλευρό του μία μεγάλη μερίδα νέων.
 

9 σχόλια:

  1. kai meta ksipnisame xaroymenoi.alhteia to allo me ton toto to akoysate;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PROSEXE STAYRRO TON ARXHGO SOY TON KOLOTOY,PA GIATI ALLAZEI POLY EYKOLA POYKAMISA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aksios o stauros makari na uphrxan kai alloi neoi san kai auton...!!!pou na endiaferontai pragmatika gia to kalo tou topou...kai oxi gia thn tsepi tous..!stauro proxora kai emeis mazi sou...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΕΣΕΊΣ ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΛΑΌΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ Η ΝΕΟΛΑΊΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΆΝΩΣΕ Ο ΝΟΥΣΚΑΣ;ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΓΙΑ ΆΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. filaraki oi neolaia mas uparxei..!!!apla prepei na eimaste me tampeles opws to pa.so.k kai h n.d..??o nouskas einai o monos pou exei organwsei pragmata..!!twra an kapoioi den to blepoun kati to toso wrato emeis den fteme..!!!kai einai o monos pou auto pou kanei to kanei giati to agapaei kai den paei gia karekla..!!kai emeis giauto ton pisteuoume ka ton stirizoume...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KALA TORA PLAKA MAS KANIS; TI ORGANOSE DILADI; KE MIN MAS LES POS DEN PAI GIA KAREKLA!MIKRI KINONHA IMASTE.PARAMYTHIA NEOLAIA LAOS!POSA MELI EXETE RE SIS;GRAMENA;MIN TA LETE SE MAS AFTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News