Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Γ. Τσεπκεντζής: Συγχαρητήρια στον ΑΕΡΩΠΟ Έδεσσας για τη συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις Handball


Η Κοινωνία σε Κίνηση συγχαίρει τον αθλητικό οργανισμό του ΑΕΡΩΠΟΥ για την συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις Handball την προσεχή Σεζόν!

Οι συνεχείς προκρίσεις των τελευταίων ετών αντανακλούν στην πόλη της Έδεσσας και στο Δήμο μας συνολικά, χαρίζοντάς τους διεθνή αναγνώριση!

Η αξιόπιστη οργάνωση όλων των τμημάτων του ΑΕΡΩΠΟΥ πιστώνεται σε όλους τους συμμετέχοντες, στη διοίκηση, στους προπονητές, στους αθλητές της βασικής ομάδας, στα τμήματα ανάπτυξης, στους χορηγούς και βέβαια στο φίλαθλο κόσμο!

Ο Δήμος Έδεσσας είναι υποχρεωμένος να στηρίζει διαρκώς ένα ισχυρό Brand του τόπου μας τόσο με την οικονομική του βοήθεια όσο και με τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων!

Καλή ευρωπαϊκή πορεία με την ευχή να πρωτίστως να απολαύσουν οι πάντες το όμορφο αυτό ταξίδι!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News