Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε Πανελλήνιες - Εξετάστηκε στο θέμα της βίας κατά των γυναικών


Το εάν θα καταφέρει να δώσει Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή όχι, ήταν ένα θέμα που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη. Σήμερα, που ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες για τα Γενικά Λύκεια, ο Μπάμπης Ανγνωστόπουλος έδωσε το παρόν και διαγωνίστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Για τις ανάγκες των Πανελληνίων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρινού, καθώς εκεί είναι το εξεταστικό κέντρο των κρατουμένων. Στις 9:00 π.μ. έφτασαν τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας στις φυλακές και η διαδικασία κύλησε ομαλά.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, ήταν πως οι σημερινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών κλήθηκαν να αναπτύξουν το θέμα της «βίας κατά των γυναικών». Υπενθυμίζεται πως ο πιλότος, πριν δύο χρόνια, σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φωκίδας, στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Αναγνωστόπουλος πήρε τα θέματα 9 το πρωί και η διαδικασία τελείωσε στις 12. Στην αίθουσα ήταν δύο επιτηρητές. Ο Αναγνωστόπουλος, κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών, ήταν συνεργάσιμος.

1 σχόλιο:

  1. Η αηδία της εκπαίδευσης πάλι στο προσκήνιο. Ένα θέμα ποινικό και ένα θέμα που πήρε έκταση λόγω των ΜΜΕ προς πορισμό οικονομικών οφελών[ λες και παλαιότερα δεν γίνονταν τέτοιοι φόνοι] έβαλαν να το αναλύσουν μαθητές λυκείων. Σώθηκαν τα άλλα κοινωνικά θέματα που δε διχάζουν τους ανθρώπους με καινούργιες ανοησίες τύπου γυναικοκτονίες και κουραφέξαλα.
    Πέστε μου τι ανάλυση να κάνει ένα παιδί 17 χρόνων; Με τι δεδομένα; Αυτά που άκουσε από την τηλεόραση και η οποία κάνει λεπτομερή περιγραφή των γεγονότων της βίας που χρησιμοποιήθηκε; Έλεος!
    Σταύρο μην το σβήσεις. Ασε και κανένα άλλο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News