Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Κολωνός: Νέες συλλήψεις στην υπόθεση της 12χρονης - Πατέρας και γιος ανάμεσα στα 7 νέα εντάλματα


Σε νέες συλλήψεις, επτά τον αριθμό, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, εφτά (7) άτομα από τα οποία δύο (2) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

»Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες για την 12χρονη είναι ένας πατέρας και ο γιος του. Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 48 και 20 χρόνων αντίστοιχα.

Για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι περίπου 20 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να την είχαν συναντήσει σε ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News