Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου


Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να υπάρχει ένας αέρας ανυπομονησίας γύρω από θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί επίσης να υπάρξουν μικρές διαφωνίες με τους άλλους καθώς οι προοπτικές ή οι απόψεις σας φαίνεται να συγκρούονται. Οι ρίζες των προβλημάτων είναι τα συναισθήματα. Μην προκαλείς τις αντιδράσεις του αγαπημένου σου με τη συμπεριφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μηνύματα και τηλέφωνα σου δίνουν χαρά.

Ταύρος

Ενώ θέλεις να συνδεθείς ή να πλησιάσεις κάποιον σήμερα, δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται με τον τρόπο που περιμένεις. Μπορεί επίσης να μιλήσεις χωρίς να το σκεφτείς ιδιαίτερα ή τα λόγια σου να είναι σκληρά. Καταφέρνεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των εργασιακών σου παρά τις αντίξοες συνθήκες. Οι ανασφάλειες σου σε κάνουν κτητική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να εντυπωσιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Κοινωνικά μπορεί να υπάρξουν κάποια λάθη σήμερα με συγκρούσεις αναγκών και επιθυμιών, καθώς κανείς δεν διατίθεται να συμβιβαστεί. Καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια μπορείς να τα αντιμετωπίσεις στα εργασιακά, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένη και ήρεμη. Κλίμα ανανέωσης υπάρχει στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις νέες γνωριμίες επιφανειακά.

Καρκίνος

Υπάρχει κάποια τάση σήμερα από τους άλλους να παρεξηγούν το ανταγωνιστικό σου πνεύμα, όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε επηρεάσει και να σε κάνει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου. Μια εξέλιξη στα οικονομικά υποστηρίζει τον προϋπολογισμό σου. Δώσε και δείξε μεγαλύτερη προσοχή στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη εμφάνιση αλλά και η ανεβασμένη σου ψυχολογία σε κάνουν περισσότερο γοητευτική.

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη και εντάσεις ή παρεξηγήσεις με τους άλλους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφύγεις να μιλήσεις γρήγορα, κυρίως στα εργασιακά. Μην δίνεις υποσχέσεις που αγγίζουν την υπερβολή στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τον φλερτ και αφέσου στο παιχνίδι του, καθώς λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα δημιουργεί την αίσθηση του επείγοντος, όμως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και μικρά προβλήματα. Η μέρα είναι ισχυρή για τη δημιουργία νέων ιδεών και την εμπιστοσύνη στα μακροπρόθεσμα εργασιακά σχέδια σου. Φαίνεται να γίνεσαι λίγο καταπιεστική με τον αγαπημένο σου κι αυτό να του προκαλέσει αντιδράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν.

Ζυγός

Όσο κι αν θέλεις να εστιάσεις την ενέργεια σου στην επίτευξη των στόχων σου, θα υπάρξουν μικροί περισπασμοί πιθανότατα κοινωνικής ή συναισθηματικής φύσεως. Είναι προσωρινό οπότε μείωσε το άγχος σου και μην γίνεσαι ανυπόμονη. Πιθανά να ανοίξουν πόρτες στα εργασιακά που δεν περίμενες. Μην αγνοείς τα συναισθήματα και την προσπάθεια του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες έστω κι αν δεν κερδίζουν απόλυτα την εμπιστοσύνη σου.

Σκορπιός

Νέα ενδιαφέροντα και μελέτες μπορεί να είναι συναρπαστικά για σένα αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να εστιάσεις ή να βρεις τον ελεύθερο χρόνο. Πρόσεξε την τάση σου να θέλεις να κερδίσεις πνευματικούς πόντους σήμερα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε πιθανές υπερβολές. Η μέρα σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου έχει ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον και πλέον θέλεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρξουν σήμερα διαφωνίες σχετικά με τις μεθόδους και την παρορμητικότητα σου. Η ανταγωνιστικότητα που υπάρχει στα εργασιακά σε πεισματώνει και βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τα μελλοντικά σχέδια σου. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες και μην μένεις μόνο στο περιτύλιγμα.

Αιγόκερος

Ο συγχρονισμός σήμερα είναι λίγο δύσκολος κάποιες στιγμές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Οι θετικές κριτικές στα εργασιακά δίνουν ώθηση στα σχέδια σου. Μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου σου χωρίς να αμελείς τις δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες και μην υποτιμάς τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Η ανυπομονησία μπορεί να εμποδίσει τις έξυπνες αξιολογήσεις κάποιες στιγμές σήμερα. Η επαγγελματική και οικιακή σου ζωή μπορεί να αισθανθείς πως ανταγωνίζονται με μικρούς, αλλά ενοχλητικούς τρόπους. Ένταση πιθανά να υπάρξει στον εργασιακό χώρο σου που απαιτεί υπομονή για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Μην γίνεσαι απόμακρη χωρίς λόγο απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και χαλάρωσε.

Ιχθείς

Σήμερα υπάρχει μια τάση βιασύνης σε πράγματα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Μικρές διαφωνίες στα εργασιακά δημιουργούν κλίμα έντασης, γι’ αυτό διοχέτευσε την ενέργεια σου στα δικά σου σχέδια και υποχρεώσεις και μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, η εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας δεν χρειάζεται να σε απογοητεύει. Αξίζει τον κόπο να είσαι λίγο υπομονετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News