Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

«Μπορείτε να ζητήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών;» ρώτησε η Τζίμα τον Βορίδη και έγινε... «χαμός» στο Twitter (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega βρέθηκε καλεσμένος ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο οποίος μίλησε για την τραγωδία στα Τέμπη και τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Η Ράνια Τζίμα, είναι νούμερο ένα trend στο Twitter, καθώς όπως λένε οι χρήστες του «πετσόκοψε» τον Υπουργό όταν τον ρώτησε:

«Υπό αυτές τις συνθήκες θεωρείτε ότι υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις να ζητήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών;».

Τότε ο κ. Βορίδης απάντησε ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει μια θητεία 3,5 ετών, μέσα σε αυτά έκανε πάρα πολύ καλά και προφανώς υπήρξαν και αστοχίες».

Στην λέξη «αστοχίες» η Ράνια Τζίμα τον διέκοψε και με έντονο ύφος του είπε «αστοχίες φαντάζομαι δεν λέτε την συγκεκριμένη περίπτωση; (σ.σ. για την τραγωδία στα Τέμπη)».

Στη συνέχεια ο υπουργός είπε ότι «αυτά θα συνεκτιμηθούν από τους πολίτες».

Εκείνη τη στιγμή η Ράνια Τζίμα είπε «μάλιστα» και έκανε μια «γκριμάτσα« που με τον τρόπο της τα είπε... όλα.

.

3 σχόλια:

  1. Αντικειμενική η Τζιμα ε; Πολύ αντικειμενική. Η αντικειμενικοτητα της δεν κρύβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντα απευθηνετε με θρασος και υποτημιτικα στους καλεσμενους, για σκυλαδικο στην παλια εθ οδο Αθηνων Θεσσαλονικης ταμαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News