Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Νοσοκομείο SOS: Ανοιχτή συγκέντρωση για το Νοσοκομείο Έδεσσας - Κάλεσμα προς τους πολίτες


Η συντονιστική επιτροπή της ομάδας "Νοσοκομείο SOS" καλεί τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Δημάρχους Έδεσσας - Σκύδρας - Αλμωπίας, τις δημοτικές παρατάξεις και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους φορείς, τα σωματεία τους συλλόγους όπως και κάθε πολίτη της περιοχής που εξυπηρετείται από το Νοσοκομείο Έδεσσας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας στις 13/3/2023 του μηνός και ώρα 18:00 μ.μ. προκειμένου  να ενημερώσει για τις μέχρι τώρα ενέργειες της ομάδας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε από κοινού σε περαιτέρω δράσεις για την αναβάθμιση και ασφαλή λειτουργία  του Νοσοκομείου μας.

Το πρόβλημα του Νοσοκομείου είναι τόσο σοβαρό που δεν επιδέχεται ούτε εκπτώσεις στη λειτουργία του, ούτε και αδιαφορία από μέρους των πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. Χα χα, αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό, και τέτοια. Κάτσε ρε φίλε. Εδώ υπάρχει εξωθεν εντολή για κλείσιμο [δες ΟΣΕ] και συ μιλάς για συνέχιση; Εξ άλλου δε χάθηκαν εδώ μαζεμένες πολλές ψυχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News