Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

«Είχε κάνει την εκπαίδευση που έπρεπε» λέει o παππούς του 28χρονου μηχανοδηγού από την Έδεσσα


Συγκλονισμένη παραμένει η χώρα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όπου έχασαν την ζωή τους 57 άνθρωποι. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης, ο οποίος ήταν μηχανοδηγός στο Intercity 62.

O παππούς του 28χρονου μηχανοδηγού, Νίκος Ναλμπάντης, μίλησε στο newsit.gr για το πώς έμαθαν για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αλλά και για την απώλεια του εγγονού του. «Χάθηκε ενώ δούλευε στη βάρδια του. Ήταν μαζί με τον δάσκαλο του» λέει στο newsit.gr o Νίκος Ναλμπάντης.

«Ταξίδευε μαζί με τον άνθρωπο που τον εκπαίδευε. Είχε δύο χρόνια σε αυτή τη δουλειά και άρχισε να κάνει δρομολόγια. Την αγαπούσε τη δουλειά αυτή. Είχε κάνει την εκπαίδευση που έπρεπε. Πήρε το δίπλωμα του ως μηχανοδηγός και βγήκε στα δρομολόγια» προσθέτει ο παππούς του νεαρού μηχανοδηγού που «χάθηκε» στα Τέμπη.

Και συνεχίζει: «Ξαφνικά μας ήρθε όλο αυτό το κακό που έγινε. Ήταν περίπου στις 3 τα ξημερώματα όταν μας ειδοποίησε η κοπέλα του. Εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα. Η πρώτη που το έμαθε ήταν η κοπέλα του, γιατί την γνώριζαν οι συνάδελφοι του και την ενημέρωσαν για όλο αυτό που έγινε. Από εκεί και πέρα τελείωσαν όλα».

«Ήταν ένα παιδάκι καλό, δεν έχω κουράγιο να πω τίποτε άλλο για το παιδί μου. Χάρηκε το καημένο που πήρε το πτυχίο του ως οδηγός. Ήταν χαρούμενος. Τώρα περιμένουμε να έρθει και ο γιος μου απο Τουρκία. Οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν έγιναν και τώρα όλα εξαρτώνται απο εκεί. Απο την περασμένη Τρίτη που έγιναν όλα έχουν τελειώσει όλα. Οπωσδήποτε όσοι φταίνε πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν έφταιγαν τα παιδιά. Όποιος φταίει, έφαγε τα παιδιά, έφαγε του κόσμου τα παιδιά. Δεν αντέχω τίποτε άλλο» προσθέτει ο παππούς του νεαρού μηχανοδηγού, μιλώντας στο newisti.gr.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί όταν δοθεί άδεια από τις τουρκικές αρχές να επιστρέψει στην Ελλάδα ο πατέρας του 28χρονου.

Άγγελος Λαμπίδης / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News