Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Κωνσταντίνος Τσόρμπας: Γιατί με τον Στάθη Φουντουκίδη; - «Μέλλον Δημιουργίας» για το Δήμο Πέλλας


«ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ

Στη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση, ο επικεφαλής μας «ξεδίπλωσε» το όραμά του για το Δήμο Πέλλας.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ; Για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο - πρότυπο στην τεχνολογική ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική μέριμνα, την σύγχρονη κουλτούρα και τον πολιτισμό. Ένα τόπο που σέβεται την καθημερινότητα και τις παραδόσεις, αλλά παράλληλα επενδύει στα νιάτα και ενθαρρύνει τις νέες ιδέες και την καινοτομία.


Η σημερινή μαζική παρουσία εκατοντάδων συνδημοτών μας, μας δίνει δύναμη και θάρρος για να ελπίζουμε πως οι καλύτερες μέρες που ονειρευόμαστε για τον τόπο μας, είναι κοντά. Ενωμένοι σαν μια γροθιά, θέτουμε τους εαυτούς μας στη κρίση σας και σας ζητάμε να μας δώσετε την ευκαιρία να εργαστούμε και να κάνουμε πράξη το όραμά μας.

Προσωπικά, αποδέχτηκα με χαρά, ενθουσιασμό αλλά και με αίσθημα ευθύνης, την πρόταση του Στάθη Φουντουκίδη και θέτω υποψηφιότητα για την Τοπική Κοινότητα Γαλατάδων, ζητώντας ταυτόχρονα τη δική σας στήριξη και βοήθεια.

Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να δημιουργήσουμε ένα ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για το Δήμο Πέλλας, για τις πόλεις μας και τα χωριά μας. Καλή δύναμη σε όλους τους συνυποψηφίους! Καλό αγώνα!

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Τσόρμπας

10 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία Κωνσταντίνε, το πείσμα σου και η θέλησή σου είναι ικανά να φέρουν την αλλαγή για κάτι καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια. Καλή σου επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σου επιτυχία Κωνσταντίνε. Είναι δεδομένη. Τέτοια παιδιά να ασχολούνται με τα κοινά μήπως δει άσπρη μέρα ο Δήμος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή δύναμη καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο αγωνα και στον κωνσταντινο και στον φουντουκιδη και σε ολη την παραταξη της νικης. παμε δυνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεδομένη η επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο συνδυασμός και αυτά τα πρόσωπα αποτελούν το νέο. Συγχαρητήρια για την άψογη παρουσίαση. Καλή τύχη σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News