Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Γεωργιάδης για Τέμπη: «Αποτυχία μας που δεν εξηγήσαμε τι πραγματικά συμβαίνει, δεν ευθύνεται ο Καραμανλής»


Στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στην αντίδραση του κόσμου, στις επερχόμενες εκλογές αλλά και στην υποψηφιότητα του παραιτηθέντα υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (17.03.2023) στην εκπομπή «Σήμερα».

«Ένα τόσο τραγικό δυστύχημα δεν θα μπορούσε να μην έχει επίπτωση στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο δυστύχημα στα Τέμπη. Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε τα αποτελέσματα χθεσινών δημοσκοπήσεων που δείχνουν πτώση στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι η φυσιολογική αντίδραση αυτό που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις», είπε ο υπουργός και σχολίασε πως παρ’ όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο κύριος αντίπαλος της κυβέρνησης δεν εισπράττει καθόλου επιπλέον ποσοστά.

«Έχουμε περισσότερο μια οργή του κόσμου που οδηγεί σε μια αντισυστημική συμπεριφορά» ανέφερε και προέβλεψε ότι η οργή θα καταλαγιάσει. Σχολίασε μάλιστα ότι η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ περί δημοσκοπήσεων «γίνεται κάπως κουραστική».

«Δεν καταφέραμε να εξηγήσουμε τι συμβαίνει»

Ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε πως «όλοι έχουμε στενοχωρηθεί, αλλά η στενοχώρια δεν είναι κομματικό ζήτημα, δεν υπάρχει ένας γονέας, που δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να είναι το δικό του παιδί στο τρένο».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή δημοσκόπηση είπε ότι μόλις το 8% πιστεύει ότι ήταν ανθρώπινο λάθος και πρόσθεσε πως ήταν αποτυχία της κυβέρνησης ότι δεν καταφέραμε να εξηγήσουμε τι συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News