Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Στην κηδεία του Βάιου Βλάχου και το σκυλάκι που δεν έπαψε να τον ψάχνει το βράδυ της τραγωδίας


Ο Βάιος Βλάχος ήταν ένα από τα θύματα του μοιραίου τρένου των Τεμπών. Ο Βάιος, ήταν μέσα στην αμαξοστοιχία μαζί με την κοπέλα του, τη Δάφνη, και το σκυλάκι τους. Οι τρεις τους κατευθυνόντουσαν στη Θεσσαλονίκη με το Intercity 62, αφού είχαν κατέβει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο Βάιος, δυστυχώς, δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή. Η κοπέλα του, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Η κοπέλα έχει υποβληθεί σε 3 χειρουργεία, ενώ παλεύει και με μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Το σκυλάκι του ζευγαριού, η μικρή Τάβι, κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια των βαγονιών και να σωθεί. Όλο το βράδυ, το σκυλάκι έψαχνε τους γονείς του στα χωράφια κλαίγοντας. Το σκυλί παρευρέθηκε στη σημερινή κηδεία του αφεντικού του, του Βάιου.

Η πολιτική κηδεία του Βάιου Βλάχου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, στην πόλη καταγωγής του θύματος. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Βάιο, μεταξύ τους και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος της οικογένειας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου Βλάχου, μιλώντας στην εκπομπή TLive της Τατιάνας Στεφανίδου είπε συγκινημένος «για όλα τα θύματα, να μη γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News