Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ»


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης "Ο ΠΥΡΡΟΣ" με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Σε μια φιλική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα του 'Sugar' στην Κρύα Βρύση τέθηκε "Η γυναίκα στο επίκεντρο", με τοποθετήσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον από τις αξιότιμες ομιλήτριες.

Με μια ιστορική αναδρομή για τη θέση της γυναίκας και την παρουσία του γυναικείου φύλου στον χώρο της πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου τόνισε την ανάγκη της συμμετοχής και της διεκδίκησης, που πάντα οδηγεί στην επιτυχία, ειδικά αν κάτι γίνεται με αγάπη και αμείωτη προσπάθεια.

Έπειτα, η Δρ. Αναστασία Παπαδοπούλου, βιοχημικός, καλύτερη νέα ερευνήτρια σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2011 αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα που παρουσιάζει για μια γυναίκα η ενασχόληση με την έρευνα στην ιατρική επιστήμη, αλλά και στα διαχρονικά επιτεύγματα των γυναικών επιστημόνων που δείχνουν τον δρόμο προς την επιτυχία σε όλες τις γυναίκες.

Στη συνέχεια, η Χάρις Πατσαβούρα, ειδική στον ψηφιακό πολιτισμό, στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία παρέθεσε στοιχεία που καθιστούν τη Χώρα μας στις τελευταίες θέσεις στη λήψη αποφάσεων από γυναίκες στον χώρο του πολιτισμού, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία της παράδοσης και του πολιτισμού από γενιά σε γενιά.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση της κας Δώρας Τζιότζιου, επιχειρηματία, η οποία ανέλυσε τον πολυδιάστατο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, υπογραμμίζοντας τις αστείρευτες δυνάμεις της και την ικανοποίηση που πηγάζει μετά την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών και υποχρεώσεων.

Όλες οι συμμετέχουσες ομιλήτριες ευχαρίστησαν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την πρόσκληση και απένειμαν τα εύσημα για την πρωτοβουλία.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος κ.Γιάννης Τσίκος, ευχαρίστησε τους παριστάμενους, τις τέσσερις εκλεκτές καλεσμένες που κατέθεσαν τις εμπειρίες τους, δίνοντας και το στίγμα της επόμενης ημέρας για τον "ΠΥΡΡΟ" που περιλαμβάνει δημιουργικές δράσεις σε όλα τα επίπεδα. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά αναμνηστικών δώρων από τον Σύλλογο στις ομιλήτριες, ευχαριστώντας ιδιαίτερα για την παρουσία τους.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Πέτρος Σεραϊδης, ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Κρύας Βρύσης και υπ. Βουλευτής Γρηγόρης Δέλλιος, ο Τοπικός Σύμβουλος - αναπλ. Προέδρου Κρύας Βρύσης Λύσανδρος Αμιτζόγλου καθώς και μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News