Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και σκοτώθηκε


Τραγωδία έγινε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο (04.03.2023) στη Θεσσαλονίκη όταν ένας πατέρας έχασε από τον έλεγχο των χεριών του το βρέφος του, εκείνο έπεσε, τραυματίστηκε σοβαρά, και λίγο αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, το grtimes.gr αναφέρει ότι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου βρέφους, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 24χρονου πατέρα με καταγωγή από την Βουλγαρία.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (4/3) διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης άρρεν βρέφος όπου και λίγο μετά κατέληξε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια προέκυψε ότι το βρέφος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News