Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Μητσοτάκης: Όχι εκλογές πριν το Πάσχα - Τέλος στα σενάρια έβαλε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό


Με μοναδικό αντικείμενο την τραγωδία των Τεμπών συνεδρίασε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μητσοτάκης εμμέσως έκλεισε όλα τα σενάρια για εκλογές πριν από το Πάσχα, αφού φέρεται να είπε στους υπουργούς του ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες, καθώς εκκρεμούν περίπου δέκα νομοσχέδια.

Παράλληλα, ο κ.Μητσοτάκης είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν μέτρα στήριξης για τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, αλλά με «διακριτικότητα», όπως είπε και κατά την εισήγησή του. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ζήτησε μεν από όλους να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναισθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά τον κατώτατο μισθό, οι ανακοινώσεις για τον οποίο αναμένονταν την περασμένη εβδομάδα, αλλά βεβαίως δεν μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει λόγω της εθνικής τραγωδίας, οι ανακοινώσεις θα πρέπει πλέον να αναμένονται μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Αυτό θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News