Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: Άμεση ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αριδαίας


Διαβάστε την ανάρτηση του Σταύρου Βαφειάδη, με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αριδαίας:

Ζούμε στη χώρα που πρώτα συμβαίνει το κακό και στη συνέχεια αναζητούμε ευθύνες, τις οποίες συνήθως κάνουμε «μπαλάκι».

Πριν λίγο ξέσπασε φωτιά, ευτυχώς μικρής έκτασης, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αριδαίας, επί της Λοχ. Παπαδόπουλου. Αυτό το γεγονός, κατέδειξε για άλλη μια φορά ένα διαχρονικό πρόβλημα της πόλης μας, το κυκλοφοριακό.

Όσοι ήμασταν παρόντες στο συμβάν, γίναμε μάρτυρες της προσπάθειας των πυροσβεστικών οχημάτων να φτάσουν κοντά στο σημείο για να παρέμβουν. Κάτι που δεν επετεύχθη, καθώς η δυνατότητα παρκαρίσματος και στις δύο πλευρές του δρόμου περιορίζει δραματικά την προσβασιμότητα.

Ευτυχώς, σε αυτήν την περίπτωση το περιστατικό έληξε με αίσιο τρόπο. Αν όμως ήταν κάτι πιο σοβαρό, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα είχε συμβεί. Γι' αυτό είναι σημαντικό, να υπάρξει επιτέλους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το κυκλοφοριακό πρόβλημα αυτής της πόλης, το οποίο είναι έκδηλο σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας όσων ζούμε και δραστηριοποιούμαστε εδώ.

2 σχόλια:

  1. καλα τωρα το προβλημα με του οπου θελω παρκαρω και δεν γ...ω κανενα συνηθες προβλημα της πολης, καιρος να φερουν απ τα κεντρικα τροχαια στην πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΛΟΧ ΠΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΤΕΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ? ΞΕΡΩ ΣΤ ΑΡΧ..... ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News