Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Γιάννης Πλούταρχος: Το αιχμηρό σχόλιο για την Πάολα και την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία


Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με την απόφαση κάποιων τραγουδιστών να εμφανιστούν στα μπουζούκια, μόλις τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μεταξύ αυτών και η Πάολα.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να ανέβει στη σκηνή του Fever το βράδυ του Σαββάτου χωρίς τον Γιάννη Πλούταρχο, που διαχώρισε τη θέση του και απουσίαζε από το πόστο του.

Oταν η Πάολα ανέβηκε στην σκηνή του Fever είπε πως την αμοιβή της από την εν λόγω βραδιά θα την προσφέρει στα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Μάλιστα, σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο TikTok δείχνουν την Πάολα να βρίσκεται στη σκηνή και να λέει: «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουν για το νοσοκομείο της Λάρισας».

Το αιχμηρό σχόλιο του Γιάννη Πλούταρχου για την Πάολα

Ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό σήμερα ξέσπασε για την απόφαση των καλλιτεχνών να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους. Μάλιστα αποκάλυψε πως είχε μια τυχαία συνάντηση με τον Γιάννη Πλούταρχο το βράδυ της Κυριακής ενώ μετέφερε το αιχμηρό σχόλιο του τραγουδιστή για την Πάολα.

«Στο σχήμα Πάολα, Πλούταρχου, η Πάολα έπαιξε και ο Πλούταρχος δεν έπαιξε. Και πάω σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα χθες. Και κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. Μαζί ήμασταν χθες το βράδυ με τον Πλούταρχο. “Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News