Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πέλλας: «Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα»


Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Επαρχίας Γιαννιτσών

Δελτίο Τύπου για την Απεργία 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πέλλας εκφράζει τη θλίψη και την οργή των συναδέλφων για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους και εργαζόμενους. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Είναι αδιανόητο σήμερα, να επικαλούνται το τραγικό ανθρώπινο λάθος ως αίτιο «πέφτοντας» από τα σύννεφα, αφού επαίρονταν ότι το σιδηροδρομικό είναι ασφαλές. Οι προειδοποιήσεις ήταν πολλές από τους «γραφικούς» συνδικαλιστές σιδηροδρομικών προς την πολιτική ηγεσία και είχαν επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελλείψεις σε προσωπικό, εξοπλισμό και σύγχρονα συστήματα, αλλά... φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Μέχρι που συνέβη το μοιραίο.

Τώρα είναι η ώρα του αγώνα! Για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Πέλλας καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ για την ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 για να απαιτήσουμε όλοι μαζί να μπει τέρμα στην επικοινωνιακά θωρακισμένη πολιτική της εξαθλίωσης και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών. Η αποτυχία των βαριά επιδοτούμενων ιδιωτικοποιήσεων και της υποβάθμισης του δημοσίου έσκασε με τραγικό κρότο απλώνοντας οδύνη και θυμό στην κοινωνία. Καλούμε όλους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 8 Μάρτη

• Στις 10:00 έξω από το Δημαρχείο στα Γιαννιτσά στην απεργιακή ανοικτή συγκέντρωση.

• στις 18:00 στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Υποχρέωση μας τώρα ο αγώνας, για μην ξεχαστούν τα θύματα, για να μη θρηνήσουμε και άλλα.

για το Δ.Σ.

ο πρόεδρος

Ελευθέριος Αβραμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News