Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Στα «κάγκελα» η Λατινοπούλου μετά τη διαγραφή της από τον Μπογδάνο - Το παρασκήνιο ενός «διαζυγίου»


Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και Κωνσταντίνος Μπογδάνος από προχθές συνεργάζονται, με τον πρώτο να αναλαμβάνει επικεφαλής και τον δεύτερο αντιπρόεδρο του νέου πολιτικού σχηματισμού. Ωστόσο, η νέα αυτή συνεργασία συνοδεύτηκε από το «διαζύγιο» Μπογδάνου-Λατινοπούλου, με τη δεύτερη να εκφράζει την κάθετη διαφωνία της για τη σύμπραξη αυτή.

Η Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ του Μπογδάνου κινούνταν και κινούνται στον δεξιό πατριωτικό χώρο και, αναγνωρίζοντας και οι δύο ότι οι δημοσκοπήσεις τούς καταγράφουν πέριξ της μονάδας έκαστο, αποφάσισαν τη συνεργασία τους με στόχο αφενός την ενίσχυση των ποσοστών τους, αφετέρου να γίνει η δική τους συνεργασία ο πυρήνας για μια μεγαλύτερη εκλογική συμμαχία δεξιών κομμάτων και προσωπικοτήτων που εκφράζονται από τον χώρο αυτόν αλλά προς το παρόν δεν είναι κάπου ενταγμένοι.

Ωστόσο, η συνεργασία Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση της αντιπροέδρου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία τη Δευτέρα κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού οργάνου του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ για την εκλογική σύμπραξη με τον Εμφιετζόγλου ήταν η μόνη που καταψήφισε.

Επίθεση Λατινοπούλου στον Μπογδάνο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Ακολούθησε χθες η επίθεση Λατινοπούλου στον Μπογδάνο, με εξαιρετικά βαρείς χαρακτηρισμούς και η διαγραφή της από τον πρόεδρο του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστηρίζει ότι η απόφαση δεν ελήφθη από κάποιο όργανο αλλά από ομάδα φίλων του Μπογδάνου -τους οποίους βάφτισε «πολιτικό συμβούλιο»-, κάνει λόγο για πολιτικό καιροσκοπισμό, ασέβεια στη δουλειά όλων τους στο κόμμα και, μεταξύ άλλων χαρακτηρισμών που επιφυλάσσει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τον χαρακτηρίζει «σκορπιό».

Εν τω μεταξύ, η Λατινοπούλου είχε... στολίσει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο κάτω από την ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με τη συνεργασία του με τον Εμφιετζόγλου, σχόλιο που εντόπισε και διέγραψε ο Μπογδάνος. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επανήλθε μέσω Instagram ποστάροντας το σβησμένο σχόλιό της σημειώνοντας ότι ο Μπογδάνος το έσβησε γιατί θα είχε περισσότερα σχόλια και likes από την ανάρτησή του. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News