Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

«Πυρά» Γεωργιάδη εναντίον Κανάκη: «Αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει τιμητής των πάντων» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε άμεσα στα σχόλια του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας

Ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο «Ράδιο Αρβύλα» στο δυστύχημα των Τεμπών και λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, ο Άδωνις Γεωργιάδης του επιτέθηκε μέσω ανάρτησης στο Twitter.

«Ο κ. Κανάκης που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι "δεν το είχε καταλάβει", αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

.

 

Η δήλωση Κανάκη που έκανε έξαλλο τον Γεωργιάδη

Ο Αντώνης Κανάκης είχε πει στην εκπομπή ότι «ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή τη στιγμή νιώθει ότι στις προτεραιότητες του είναι να υπερασπιστεί τον Πορτοσάλτε. Για πες μας ρε Άδωνι, τι ακριβώς σχέση έχετε με τον Πορτοσάλτε; Είναι φίλος σου; Έχετε κάποια συνεργασία. Είναι μέλος του κόμματος; Τι ακριβώς συμβαίνει; Εσύ είσαι ένας πολιτικός και αυτός είναι ένας δημοσιογράφος υποτίθεται, ο οποίος υποτίθεται σε ελέγχει.. Ποια είναι αυτή η τρέλα σου που πρέπει να υπερασπιστείς τον Πορτοσάλτε».

O Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε το πρωί της Τρίτης και σχολίασε:

«Μερικές περισσότερες σκέψεις για την χυδαία επίθεση του κ. Κανάκη χθες σε μένα και στον ⁦@ArisPortosalte πρέπει να βάλουμε φρένο στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα τώρα στην αρχή, πριν καταστρέψει πάλι την Ελλάδα όπως επί Αντιμνημονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News