Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ο Μπογδάνος στην αντεπίθεση κατά της Λατινοπούλου: «Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός»


«Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός» αναφέρει στη νέα του ανάρτηση για την Αφροδίτη Λατινοπούλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής πόσταρε στο Twitter μια σειρά από ντοκουμέντα για την πρόταση πoυ έκανε το κόμμα του στην Αφροδίτη Λατινοπούλου να γίνει αντιπρόεδρος του νέου κομματικού σχηματισμού που προκύπτει από τη συνεργασία του δικού του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η κυρία Λατινοπούλου είπε «δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή» και «έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός».

«Στη διαγραφείσα Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του συνασπισμού και η Α' Θεσσαλονίκης. Είπε "δεν με ενδιαφέρει να μπούμε Βουλή". Έφτυσε την πλειοψηφία για να γίνει αρχηγός, υπονόμευσε την ΠΑΤΡΙΔΑ έχοντας ήδη έτοιμο δικό της κόμμα. Για τις συκοφαντίες της θα κινηθούμε νομικά», γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Χοντρός καβγάς Λατινοπούλου - Μπογδάνου με αφορμή τη συνεργασία με τον Εμφιετζόγλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη συνεργασία με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου αναρτώντας οργισμένες αναρτήσεις και καταγγέλλοντας τη διαδικασία συνεργασίας, λέγοντας ότι δεν έγινε πολιτικό συμβούλιο αλλά ήταν μια παρέα φίλων του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που ψήφισαν υπέρ της συνεργασίας και έτσι αυτή προχώρησε.

Μάλιστα, έκανε ένα μακροσκελές σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Facebook, το οποίο αργότερα ο ανεξάρτητος βουλευτής διέγραψε, με τη δικηγόρο εκ Θεσσαλονίκης να προχωράει σε βίντεο στο Instagram όπου ξεσπάθωσε κατά του ανεξάρτητου βουλευτή.

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διέγραψε την Αφροδίτη Λατινοπούλου από το κόμμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News