Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Χρ. Μπάτσης: «Η κοινωνία μας λέει "μπράβο συνεχίστε"» - Οι εικόνες της «διαλυμένης» Αριδαίας δίνουν την καλύτερη απάντηση στον Δήμαρχο


Το πρόβλημα με τη σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας δεν είναι το γεγονός ότι δεν τα κάνει όλα τέλεια. Το πρόβλημα είναι ότι, όπως φαίνεται σε κάθε τοποθέτηση του Δημάρχου και των συνεργατών του, οι διοικούντες διεκδικούν το... αλάθητο.

Δεν έχουμε καταλήξει αν έχουμε ένα ακόμα φαινόμενο έπαρσης και αλαζονείας ή αν απλά αυτοί που κρατούν τις τύχες της περιοχής μας στα χέρια τους... αλλού ζούνε.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης στη σημερινή διαδικτυακή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης, απάντησε με τον εξής τρόπο: "Αν η αντιπολίτευση θεωρεί πως κάπου έσφαλε η σημερινή Δημοτική Αρχή, ας βγει να τα κάνει δημοσιεύματα. Η κοινωνία μας λέει μπράβο συνεχίστε, γιατί βλέπει ότι προσπαθούμε".

Εύλογα, γεννάται το ερώτημα, τελικά γιατί προσπαθεί η σημερινή Δημοτική Αρχή; Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει αφήσει το αποτύπωμά της έστω σε κάποιον τομέα. Και επειδή η Δημοτική Αρχή αρέσκεται να αναφέρεται συχνά στα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, απαξιώνοντας κάθε κριτική, παρουσιάζουμε σήμερα άλλο ένα δημοσίευμα, απ' αυτά που ο κ. Μπάτσης και οι συνεργάτες του θεωρούν κατευθυνόμενα.

Μόνο που οι εικόνες μιας Αριδαίας "διαλυμένης", μιλούν από μόνες τους και δεν επιδέχονται καμίας κριτικής.















 

16 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ .ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πουμε τοτε ευχαριστω που εχουμε νερο να πιουμε. ειστε αξιοι της μοιρας σας.

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου. η πόλη της Αριδαίας τελικά εισπράττει αυτό που της αξίζει

      Διαγραφή
  2. Νά πάτε στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου να δείτε τά χάλια τού ντροπή του άχρηστος τέλειος αν και τόν έδωσα την ευκαιρία να βγει ντρέπομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση ..τι ακριβώς ζητάνε απο το Κύριο Μπάτση να συνεχίσει; μήπως τα έργα που δεν άρχισε; Πριν ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα ας κάνει μια βόλτα να δει την αθλιότητα της πλατείας τις πράσινες σιδερένιες κολώνες με τις σπασμένες λάμπες και τους γλόμπους και γενικά όλη την εγκατάλειψη της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και χρόνια το μόνο έργο που ήρθε κ άλλαξε την Αριδαία ήταν ο κυκλικός κόμβος προς Λουτράκι-Τσακους! Όλα τ αλλά μια από τα ίδια, να μαλωνουν κάθε χρόνο για τα αυτονόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οι υπόλοιποι τι διαφορετικο κανανε απο τον Μπατση οταν ηταν Δημαρχοι? Το απολυτο 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος και να εκλεγεί δήμαρχος απ' αλλού χρηματοδοτούνται τα έργα συμπολίτες, εδώ είμαστε και θα το δείτε,δεν έχει να κάνει με πρόσωπα αλλά με γνωριμίες και εμπειρία...αν κάποτε κάποιος μείνει για ακόμα μια 4ετια τότε θα δούμε αλλαγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ζητάμε τώρα; Λίγο υπομονή ακόμα. Τελειώνει το όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηδέν έργο δυστυχώς !!!! Κρίμα που σε ψήφισα λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλτατε μου γι' αυτό θα εκλεγεί δεύτερη φορά. για το μηδενικό έργο του θα επιβραβευθεί

      Διαγραφή
  10. ξανά ψηφίστε τον..
    ότι χειρότερο έχει περάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Αριδαία ψηφίζει Μπάτση, ψηφίζει γιατί ειναι ευχαριστημένη απ τα εργα του,αλλωστε αυτα που δειχνετε δεν γινανε σημερα ειναι ετσι εδω και 20 χρονια γ αυτο αφηστε της μαλ..... γιατι οποιος και να βγει το ιδιο ειναι, αυτοι ειμαστε αυτοι μας αξιζουν, ετσι ητανε ετσι θα πανε, αφου δεν βγαινει ενα νεαρο μορφωμενο παιδι να ασχοληθει και να τους στειλει ολους στον αγυριστο αυτα θα εχουμε , καληνυχτα κοροιδα Αριδαιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα θυμήθηκε να κλείσει τις τρύπες μετά από 4χρονια; Να πει τι; Ότι τα έκανε?? Χαχχααχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News