Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ψήφισμα για το Νοσοκομείο της Έδεσσας


Οι φορείς και οι πολίτες των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας, οι οποίοι συγκεντρωθήκαμε σήμερα 13/3/2023 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας, μετά από πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής της ομάδας φορέων «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SOS», με θέματα την ενημέρωση των μέχρι σήμερα ενεργειών και την διοργάνωση δράσεων για την αναβάθμιση και την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου της Έδεσσας, αποφασίσαμε τα εξής:


1. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ την έντονη ανησυχία μας για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και ειδικά για την ελλιπή στελέχωση κλινικών και τμημάτων του.

2. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση και ειλικρινή εμπιστοσύνη μας προς τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους.

3. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Α. Την άμεση επαναλειτουργία της ΜΕΘ.

Β. Την εγκατάλειψη κάθε σκέψης συγχώνευσης του Νοσοκομείου, καθώς και κατάργησης κλινικών ή τμημάτων του Νοσοκομείου.

Γ. Την πλήρη κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας και των Κέντρων Υγείας Αριδαίας, Σκύδρας και Άρνισσας.

Δ. Την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας και

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους φορείς και τους πολίτες των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ώρα 13:00, στην πλατεία των μικρών καταρρακτών της Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News