Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι του σταθμάρχη: «Τι έγινε Βασίλη;» - «Τράκα, δεν ξέρω τι έγινε με τα κλειδιά» (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέες αποκαλυπτικές συνομιλίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τους τηλεφωνικούς διαλόγους του σταθμάρχη της Λάρισας και της Αθήνας, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο μοιραίος σταθμάρχης Βασίλης Σαμαράς εμφανίζεται αρχικά βέβαιος ότι έχει «κλειδώσει» το Intercity62 στη γραμμή ανόδου.

Από τα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα, που έδωσε στη δημοσιότητα το Πρώτο Θέμα, ο 59χρονος προφυλακιστέος σταθμάρχης δείχνει μπερδεμένος και αρχίζει να ψελλίζει δικαιολογίες, όταν αρχίζει να αποκαλύπτεται η φρικτή πραγματικότητα.

«Πρέπει να έγινε τράκα», «Δεν ξέρω τι γίνεται με τα κλειδιά», λέει στον ρυθμιστή-σταθμάρχη της Αθήνας. Λόγω της έλλειψης του συστήματος τηλεδιοίκησης του σιδηροδρόμου, ο ρυθμιστής δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα τρένα ηλεκτρονικά, καθώς κινούνται στο δίκτυο, και είναι υποχρεωμένος να δέχεται την ενημέρωση από τους σταθμάρχες. Ο σταθμάρχης επικοινωνεί επίσης και με την σταθμάρχη Νέων Πόρων.

Στις 23.05 γίνεται το πρώτο τηλεφώνημα μεταξύ του σταθμάρχη Νέων Πόρων ενημερώνοντας πως διώχνει την αμαξοστοιχία με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News