Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Έδεσσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη


Καλούμε όλο το λαό της Έδεσσας την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 19:00 να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο στον σταθμό του ΟΣΕ, για να δώσουμε ουσιαστικό νόημα, να παλέψουμε για να γίνει πράξη η ευχή όλων μας:

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Η σύγκρουση στα Τέμπη δεν είναι ατύχημα, ούτε δυστύχημα…Είναι έγκλημα όλων των κυβερνήσεων και της Hellenic Train.

Η ελάχιστη απόδοση δικαιοσύνης στη μνήμη των θυμάτων είναι να μην συγκαλυφθεί σε καμιά του πλευρά το έγκλημα. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους!

Ο μόνος τρόπος για να μην επαναληφθεί το έγκλημα είναι να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του σιδηρόδρομου, να μην ξανακουστούν οι λέξεις κόστος, κέρδος, όταν μιλάμε για την ασφάλεια του λαού.

Καλούμε: Όλα τα σωματεία και τους φορείς του νομού, αγροτικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους γυναικών, τη νεολαία και τους μαθητές με συνελεύσεις, ενημερώσεις, πολύμορφες δραστηριότητες, πανό, συνθήματα να στείλουν από κάθε γωνιά το μήνυμα του αγώνα, το μήνυμα πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΟΣΕ

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

Τα εργατικά σωματεία:

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ημαθίας – Πέλλας

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News