Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ίλιον για τα Τέμπη


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, προπηλακίστηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Ίλιον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για μια μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών.

Περίπου 3-4 άτομα, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Δημήτρη Βίτσα στη συγκέντρωση προσπάθησαν να τον πλησιάζουν, αποδοκιμάζοντάς τον, ωστόσο απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους με την πλατεία ολόκληρη να τους αποδοκιμάζει.

Επιβεβαίωση του προπηλακισμού του Δημήτρη Βίτσα από αναρχικούς

Το επεισόδιο με τον προπηλακισμό του Δημήτρη Βίτσα επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο Facebook η ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων-Καματερού». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα επιβεβαίωνει την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τη σύρραξη που ακολούθησε με τους διαδηλωτές.

«Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής» σημειώνεται στην σχετική ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News