Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Η Axion Hellas εγκαινίασε δύο παιδικές χαρές σε Σαρακηνούς και Όρμα (ΦΩΤΟ)


Ανακοίνωση της Axion Hellas

Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα παιχνίδια και τα γέλια των παιδιών, ειδικά όταν είμαστε ήσυχοι ότι παίζουν σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και ασφαλές περιβάλλον. Με υπερηφάνεια η Axion Hellas εγκαινίασε σήμερα δύο παιδικές χαρές, στους Σαρακηνούς και στην Όρμα του δήμου Αλμωπίας.

Η παιδική χαρά στον οικισμό των Σαρακηνών είναι δωρεά του ιδρυτικού μέλους της Axion Hellas και προέδρου της NEPTUNE LINES Μελίνας Τραυλού και η παιδική χαρά στον οικισμό Όρμας, είναι δωρεά των Γεωργίου Σουραβλά - Αριστείδη Ευσταθίου NAVARINO SA - Παναγιώτη Τσικόπουλου - Αφοι ΤΡΙΓΩΝΗ ΑΕΒΤΕ.

Καλή διασκέδαση σε όλα τα παιδιά της περιοχής!










 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News