Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την ανάγκη να διαχειριστείς καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις και να βελτιώσεις τις ρουτίνες σου. Μπορεί να εντοπίσεις κάποιο ελάττωμα σε ένα σχέδιο κι αυτό σε βοηθάει να το βελτιώσεις. Τα τρέχοντα γεγονότα και οι περιστάσεις, σου υπενθυμίζουν πως να χρησιμοποιείς τον χρόνο σου πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη σχετικά με την εργασία ή την επιθυμία σου να είσαι παραγωγική και χρήσιμη. Χρειάζεσαι ανανέωση και χαλάρωση αυτές τις μέρες, οπότε καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες και να βρεις καλύτερες ισορροπίες μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σήμερα ρίχνει το φως της στους τομείς της δημιουργικότητας, των φίλων, του ρομαντισμού και των προσωπικών στόχων. Μπορεί να υπάρξει μια ανακάλυψη που θα σε βοηθήσει σε ένα θέμα. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με ένα ρομαντικό ή δημιουργικό θέμα. Είναι καιρός να αγκαλιάσεις τα συναισθήματα σου και να τα αφήσεις να σε καθοδηγήσουν. Κάποιοι μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου και μπορεί να υπάρξει μια βιασύνη σε κάποια δραστηριότητα ή απόφαση. Αυτή η Πανσέληνος ανοίγει την καρδιά σου επίσης, σε θαμμένα συναισθήματα και τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου.

Δίδυμοι

Αναγνωρίζεις την ανάγκη να ισορροπήσεις τη ζωή σου δίνοντας περισσότερη προσοχή στην ιδιωτική σου ζωή λόγω της σημερινής Πανσελήνου. Θα μπορούσες να αισθανθείς αρκετά ανήσυχη και ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου. Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια ή την καρδιά σου σε ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας. Αν έχεις επενδύσει πολλά από τον εαυτό σου στη δουλειά ή στις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο, είναι καιρός να ασχοληθείς λιγάκι παραπάνω με την ιδιωτική σου ζωή. Αναγνωρίζεις την ανάγκη για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας.

Καρκίνος

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των επικοινωνιών σου, υπενθυμίζοντας σου τον τρόπο που πρέπει να χειριστείς τις καθημερινές σου υποθέσεις. Ίσως χρειαστεί να βιαστείς λιγάκι σε μικροπροβλήματα που προκύπτουν ή σε γραφειοκρατικά ζητήματα. Η Πανσέληνος ενισχύει τα συναισθήματα γύρω σου προκαλώντας μια αναταραχή στις δραστηριότητες σου. Τα αληθινά συναισθήματα σου για ένα θέμα μπορεί να σε ξεπεράσουν και να σε εκπλήξουν, ωστόσο θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση ώστε να κάνεις αλλαγές και σωστότερες επιλογές.

Λέων

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των πόρων σου και τα οικονομικά ζητήματα παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να αναδείξει θαμμένα ή βαθιά συναισθήματα γύρω από την ιδιοκτησία, τα ταλέντα, την αυτοεκτίμηση και τα οικονομικά. Κάποιες αποκαλύψεις μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο πως νιώθεις και βιώνεις μια κατάσταση. Μπορεί να υπάρξει ένας οικονομικός διακανονισμός, μπορεί ένα οικονομικό θέμα να εξελιχθεί θετικά. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει έντονη ευχαρίστηση και οικειότητα στη ζωή σου.

Παρθένος

Σε αυτήν τη φάση είσαι επικεντρωμένη και προσανατολισμένη στις πιο στενές σχέσεις σου. Η ένταση εκτονώνεται και μετουσιώνεται σε κάτι θετικό και εποικοδομητικό στη ζωή σου. Υπάρχουν αλλαγές που πρέπει να κάνεις και είναι πιο πιθανό να αναλάβεις δράση -αν είσαι λίγο ανικανοποίητη. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο σήμερα, αυξάνει τα συναισθήματα σου και μπορεί να φέρει μια σημαντική αποκάλυψη. Εσωτερικές αντιφάσεις είναι πιθανές, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις τις επόμενες μέρες.

Ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει ξαφνικά συναισθήματα ή ευκαιρίες που σε ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να ανακαλύψεις την ανάγκη για επιπλέον χρόνο για ξεκούραση και αναγέννηση κι αυτό εμφανίζεται ξαφνικά. Αυτό που έρχεται στο φως τώρα σου δίνει τη δυνατότητα να δεις το πως πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Προσωρινά όμως μπορεί να νιώσεις χαμένη, καθώς τα όρια μεταξύ των συναισθημάτων σου και του έξω κόσμου θολώνουν και τα συναισθήματα των άλλων ή τα άλυτα θέματα μπορεί να σε κατακλύσουν. Ωστόσο μέσα από αυτές τις εμπειρίες προκύπτει νέα διορατικότητα.

Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον κοινωνικό σου τομέα και μπορείς να περιμένεις μια ορμή συναισθημάτων, ίσως και απροσδόκητες ανακαλύψεις, καθώς ξυπνούν ανάγκες που κρατούσες μακριά. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια ή την καρδιά σου στην ανάγκη για φιλίες, στην επιθυμία να ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου, σε μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή. Ένα δημιουργικό σου εγχείρημα εξελίσσεται και μια σχέση σου ανθίζει.

Τοξότης

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να ρίξει φως σε ένα θέμα καριέρας ή φήμης. Τα συναισθήματα που σχετίζονται με έναν μακροπρόθεσμο στόχο, μπορεί να εμφανιστούν έντονα. Έχεις απορροφηθεί κυρίως από την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες και τώρα καλείσαι να δράσεις. Η αναγνώριση της ανάγκης σου να προσέχεις τους πιο κοσμικούς σου στόχους μπορεί να είναι ισχυρή. Καθώς το κάνεις αυτό ίσως θελήσεις να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο, την ενέργεια και την εστίαση σου. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις την ευθύνη ή την ηγεσία σε κάποιο project. Μπορεί επίσης να ξυπνήσουν συναισθήματα για το τι θέλεις να κάνεις ή να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες σου.

Αιγόκερος

Μπορεί να έχεις έντονα την επιθυμία να απομακρυνθείς από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα με τη σημερινή Πανσέληνο. Εάν χρειάζεσαι μια ώθηση ή πρόσθετο θάρρος για να κάνεις κάτι, το νέο αυτό φεγγάρι μπορεί να σε ωθήσει προς τα εμπρός. Η ανάγκη σου για περισσότερα από τα συνηθισμένα έρχεται στο προσκήνιο. Η επιθυμία να επεκτείνεις το μυαλό σου ή να κάνεις κάτι πιο αναζωογονητικό, ουσιαστικό και επιβεβαιωτικό μπορεί να αναδυθεί με δύναμη. Αυτό που έρχεται στην επιφάνεια τώρα σε βάζει σε ένα νέο μονοπάτι σχετικά με τις πεποιθήσεις και τη γενικότερη στάση σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα ή μια αποκάλυψη. Επίσης, οικονομικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο οικονομικό θέμα, αλλά αυτή είναι μια καλή στιγμή για να διευθέτησεις χρέη ή για να εισπράξεις χρήματα που σου χρωστάνε. Πάρε τον χρόνο σου όταν καλείσαι να πάρεις αποφάσεις, αλλά δώσε προσοχή σε αυτό που έρχεται στην επιφάνεια. Τα προσωπικά θέματα μπορούν να ζεσταθούν ή μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός γύρω από θέματα ιδιοκτησίας.

Ιχθείς

Η σημερινή Πανσέληνος είναι απέναντι από το ζώδιο σου και μπορεί να ρίξει φως σε μια σχέση ή στα συναισθήματα σου. Ίσως σήμερα, κάτι που δουλευόταν μέσα σου εδώ και καιρό, να έρθει τώρα στην επιφάνεια και να σε οδηγήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη. Είναι ένα χρόνος υψηλής έκθεσης για εσένα. Το δράμα των σχέσεων είναι δυνατό με αυτήν την Πανσέληνο και είναι πιθανό να είναι θετικό τελικά, καθώς σου ανοίγει τα μάτια. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να συνδεθείς με έναν σύντροφο ή με τα αληθινά σου συναισθήματα για κάποιον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News