Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Πάνω από 50.000 στο κέντρο της Αθήνας για τα Τέμπη - «Εκδίκηση θα πάρουμε για εσένα μικρέ»


Τεράστια η συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τις δεκάδες αδικοχαμένες ανθρώπινες ζωές στα Τέμπη. «Στείλε όταν φτάσεις. Δεν έφτασε ποτέ. Εκδίκηση θα πάρουμε για εσένα μικρέ», το σύνθημα που φωνάζει το πλήθος που κατέκλυσε το κέντρο της Αθήνας.

Χιλιάδες πολίτες έχουν κατέβει στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για την τραγωδία στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα 57 άνθρωποι, κυρίως νέοι, να χάσουν τη ζωή τους.

Φοιτητικοί σύλλογοι, το ΠΑΜΕ, η ΑΔΕΔΥ και πληθώρα συλλογικοτήτων και συνδικάτων βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο και δίνουν τον παλμό στην συγκέντρωση.

Σημειώνεται πως σήμερα η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, υγειονομικών, δημοσίων υπαλλήλων αλλά και οργανωμένων οπαδών ομάδων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στην Αθήνα έχουν συγκεντρωθεί ήδη πάνω από 50.000 πολίτες. «Καμία συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων για το έγκλημα στα Τέμπη» απαιτούν χιλιάδες απεργοί στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News