Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

4 στάσεις στο σeξ που έχουν φτιαχτεί για να βρίσκουν το σημείο G


Το σημείο G είναι από αυτά τα πράγματα που πολλοί αναρωτιούνται για το αν είναι μύθος ή πραγματικότητα. Το G-spot, ή αλλιώς Grafenberg spot, για να είμαστε και πλήρως ενημερωμένοι, υπάρχει και βρίσκεται κοντά στην είσοδο του κόλπου και ψηλά. Έχει σχήμα αμυγδάλου, και όταν διεγερθεί, διαστέλλεται. Και επειδή βρίσκεται δίπλα στην ουρήθρα, είναι πιθανό να σε κάνει να θες να πας στην τουαλέτα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή και δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει για εσένα. Μάντεψε όμως από πού μπορείς να ξεκινήσεις. Από τις στάσεις που σε βοηθούν να εντοπίσεις το σημείο G.

Γυναίκα από πάνω

Ο παρτενέρ κάθεται με κλίση 45 μοιρών και γίνεται ιδανικά όταν κάθεται κόντρα σε σκληρή επιφάνεια για αντίσταση. Αυτό σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο στην κίνηση και τον ρυθμό.

Sexy spooning

Η κλασική στάση κουταλάκι, με εσένα να λυγίζεις ελαφρώς τα γόνατα μπροστά. Βαθιά διείσδυση, με τη σωστή γωνία, που φτάνει έως το σημείο G.

Doggy style

Κλασικά και παραδοσιακά. Μία στάση που βρίσκει πανεύκολα το σημείο G, χωρίς έξτρα προσπάθεια. Και τα χέρια ελεύθερα για να χαιδεύουν.

Criss Cross

Μία στάση που μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορα locations, αν νιώθεις περιπετειώδης. Εσύ ξαπλωμένη με το ένα πόδι όρθιο, ο παρτενέρ στέκεται μπροστά σου καθιστός και ακουμπάς τους αστραγάλους στον ώμο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News