Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Αριδαία: Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου


Δείτε το πλούσιο και απολαυστικό φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αριδαία:







































































































































































2 σχόλια:

  1. βλέποντας από το πρωί τις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα όπως τα δείχνει η τηλεόραση αναρωτιέμαι για ποιο λόγο πηγαίνουν οι ζαίοι στην εκκλησία κ στις παρελάσεις; οι άνθρωποι ιδεολογικά είναι αντίθετοι κάθε παράδοσης κ πίστης του έθνους. Ποιος ο λόγος ένας συριζαίος να παριστάνει τον χριστιανό; για ποιο λόγο πάνε στα εμβατήρια κ δήθεν στέκονται προσοχή στο στρατό; πραγματικά απορώ. Όπως το πρωί που ο αρχιεπίσκοπος έδωσε το Σταυρό να τον φιλήσει ο Ζαχαριάδης κ αυτός έκανε σαν τον Βελζεβουλ κ δεν φίλησε ούτε τον Σταυρό την 25η Μαρτίου! που να πας με τέτοιους σαν έθνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είναι αυτός ο Ζαχαριάδης να τον συγχαρώ;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News