Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Υπό κατάληψη το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας - Μαθητική πορεία διαμαρτυρίας


Κλειστό λόγω κατάληψης των μαθητών, έμεινε σήμερα Τετάρτη το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας, εις ένδειξη διαμαρτυρίας και πένθους για τον αδόκητο χαμό των συνανθρώπων μας που έφυγαν άδικα από τη ζωή στο μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών.

Αύριο, Πέμπτη, οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Αριδαίας, μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία που είναι υπό κατάληψη.

Η πορεία θα ξεκινήσει στης 10:00 το πρωί, με αφετηρία το πρώτο ΕΠΑΛ Αριδαίας.

1 σχόλιο:

  1. εκεί στο ΕΠΑΛ ,ξέρουμε για ποιό λόγο πάμε σχολείο? Ξέρουμε τι σημαίνει Σχολείο? Ξέρουμε τα βασικά ?
    Είναι σημαντική προυπόθεση να ξέρουμε αν είμαστε σίγουροι για τη δυνατότητα σκέψης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News