Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Σήμερα και αύριο ωφελείσαι από τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου ή να σου υποδείξει τη σωστή κατεύθυνση ανάπτυξης και προόδου. Οι συμβουλές για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις μπορεί να είναι πολύτιμες. Στόχος είναι να είσαι ενημερωμένη. Οι συνεντεύξεις, οι διαπραγματεύσεις και οι λύσεις ευνοούνται. Είναι επίσης μια εποχή μετατοπίσεων, καθώς ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο σου σήμερα και ο Ήλιος θα το κάνει αύριο. Ο Ερμής μέχρι τις 3/4 δυναμώνει τη φωνή σου.

Ταύρος

Το σήμερα και το αύριο φέρνουν θετικές εμπειρίες και συνδέσεις. Η προσωπικότητα σου λάμπει και οι άλλοι απολαμβάνουν ιδιαίτερα την παρουσία σου, το πνεύμα σου και τον λόγο σου. Θα μπορούσες να καθοδηγήσεις κάποιον προς τη σωστή κατεύθυνση δίνοντας τις συμβουλές σου. Τα θετικά σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και η εύρεση νέων τρόπων έκφρασης είναι ικανοποιητική. Είναι μια εποχή μετατοπίσεων με τον Ερμή να κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα και ο Ήλιος από αύριο.

Δίδυμοι

Επιθυμείς την ανάπτυξη και τη βελτίωση, καθώς οι διελεύσεις σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις προβληματικές περιοχές. Η υποστήριξη των άλλων με χρήσιμες συμβουλές ή εξιδανικευμένες γνώσεις μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμες. Κοιτάς μέσα σου, αλλά διατηρείς επίσης επαφή με τον έξω κόσμο και αυτή η ισορροπημένη προσέγγιση σε εξυπηρετεί καλύτερα. Μπορείς να συνδεθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα ή με τη διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις μακροχρόνια προβλήματα. Οι προσπάθειες για τη βελτίωση της ευεξίας και της ενέργειας σου αποδίδουν.

Καρκίνος

Κάτι ή κάποιος θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να προχωρήσεις σε έναν προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο. Η ενθάρρυνση ενός ατόμου έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα τώρα. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθά στη δικτύωση, στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Μια φιλία μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο αισιόδοξα και μια σχέση να ωφεληθεί από βελτιώσεις σήμερα και αύριο. Με τη μετακίνηση του Ερμή έως τις 3/4 είσαι πιο προσεκτική με τις επικοινωνίες σου, καθώς αισθάνεσαι πιο υπεύθυνη για το τι και το πως το λες.

Λέων

Σήμερα και αύριο είναι δυο κατάλληλες μέρες για να κάνεις συνδέσεις. Οι άνθρωποι σε υψηλές θέσεις σε βλέπουν ευνοϊκά και η εργασία γίνεται πιο ευχάριστη. Θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σύνδεση που θα σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου. Είσαι ικανή να προωθήσεις με επιτυχία τον εαυτό σου και τα ενδιαφέροντα σου, ακόμα κι αν το κάνεις έμμεσα. Μετατοπίσεις που συμβαίνουν τώρα σε κάνουν να βλέπεις τις προοπτικές σου πιο θετικά και οι ιδέες σου γίνονται πιο αποδεκτές από τους άλλους, κάτι που ανοίγει νέους δρόμους μπροστά σου.

Παρθένος

Το να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να είσαι ανοιχτή στις ιδέες των άλλων θα σε βοηθήσει πολύ. Και φυσικά, όταν και οι άλλοι είναι ανοιχτοί απέναντί σου, ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου. Όπως καταλαβαίνεις, είναι μια καλή στιγμή για καθοδήγηση και ανταλλαγή ιδεών. Είσαι σε φάση τώρα να συνδέσεις τα κομμάτια μιας αβέβαιης κατάστασης και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Σήμερα και μέχρι τις 3/4 η παρουσία του Ερμή στον ηλιακό 8ο οίκο σου ενισχύει την αντίληψή σου.

Ζυγός

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο σε φέρνουν σε επαφή με την επιθυμία σου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Μπορεί κάποιος τώρα να σε υποστηρίξει με γενναιοδωρία ή να σε βοηθήσει στη σωστή διαχείριση των οικονομικών σου. Ο Ερμής από τη νέα του θέση, φέρνει μια ισχυρότερη επιθυμία για ανταλλαγή ιδεών και λήψη αποφάσεων, μέχρι τις 3/4. Αυτός ο κύκλος ζωντανεύει τις σχέσεις σου είτε μέσω της αυξημένης επικοινωνίας είτε μέσω μεγαλύτερης και βαθύτερης σκέψης. Η πνευματική συντροφικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σκορπιός

Θέλεις να προχωρήσεις προς την ανάπτυξη και τη βελτίωση, θέλεις να νιώσεις πιο ζωντανή και πιο δημιουργική. Οι συνδέσεις με τους άλλους μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές και ουσιαστικές τώρα, και ίσως μια πλούσια πηγή ιδεών. Η συνεργασία γίνεται πιο παραγωγική και προσελκύεις ανθρώπους που εμπλουτίζουν τις εμπειρίες σου. Σήμερα μπορείς επίσης να ενισχύσεις μια σχέση σου. Είναι μια εποχή αλλαγών, με τον Ερμή να κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και τον Ήλιο να ακολουθεί αύριο. Τις επόμενες εβδομάδες επικεντρώνεσαι ολοένα και περισσότερο στα επαγγελματικά σου.

Τοξότης

Η διαίσθηση σου μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα σήμερα και αύριο. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να κάνεις μια πολύτιμη επαφή μέσω της δουλειάς ή της καθημερινής ρουτίνας. Πραγματοποιούνται αλλαγές τώρα που δείχνουν μια πιο δημιουργική εικόνα και περίοδο. Ο Ερμής κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου και μέχρι τις 3/4 θα διασχίσει τον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας σου. Είναι μια χρήσιμη διέλευση για την εξομάλυνση των συνομιλιών σου και την ενίσχυση της ικανότητας σου να μεταδίδεις τα μηνύματα σου, όπως ακριβώς θέλεις.

Αιγόκερος

Οι ενέργειες σήμερα και αύριο είναι στραμμένες προς το μέλλον. Κάποιος στη ζωή σου ενθαρρύνει μια πιο στοργική, ρομαντική ή δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Ο επιρροή του Ερμή οδηγεί τις σκέψεις και τις συζητήσεις στα προσωπικά σου. Έχεις την τάση να αναπολείς το παρελθόν. Αυτές τις μέρες θα υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα στο σπίτι ή με την οικογένεια. Επίσης, έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση των διαθέσεων ή των αναγκών των άλλων.

Υδροχόος

Υπάρχει ομορφιά και γαλήνη στο περιβάλλον του σπιτιού σήμερα και αύριο. Νέες πληροφορίες ή επαφές μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις βελτιώσεις και θετικές αλλαγές. Η ζεστασιά στην προσωπική σου ζωή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αποσυμπιεστείς. Οι μετατοπίσεις που συμβαίνουν τώρα είναι αναζωογονητικές. Σήμερα ο Ερμής μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου και μέχρι τις 3/4 συλλέγεις εύκολα νέες πληροφορίες. Απολαμβάνεις μια ισχυρότερη επιθυμία να προσεγγίσεις και να μοιραστείς την ιστορία σου ή να συνδεθείς με άλλους.

Ιχθείς

Το σήμερα και το αύριο υπόσχονται πολλά για τη δημιουργία συνδέσεων σε νοητικό επίπεδο. Η θετική σου επικοινωνία αγγίζει τους άλλους και οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πολύ για τα λόγια σου. Είσαι χαρούμενη γιατί νιώθεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε μια πρόκληση. Αυτή είναι μια περίοδος μετατοπίσεων, με τον Ερμή να αποχωρεί από το δικό σου ζώδιο καθώς κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου. Αυτή του η θέση σε προδιαθέτει για αλλαγές και ανάπτυξη των ιδεών σου, καθώς και για επαγγελματικές κινήσεις που θα σε πάνε μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News