Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Αρναούτογλου: Τα «περίεργα» του καιρού για τις επόμενες 10 μέρες - Κάτι περιμένουμε από την Τρίτη (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με βροχές να αναμένονται αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ πιο έντονα φαινόμενα αναμένεται – σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα – να έρθουν στην Ελλάδα από το βράδυ της Τρίτης (14/3).

Για αύριο, Παρασκευή 10 Μαρτίου, από το μεσημέρι οι συννεφιές θα γίνουν έντονες από τα δυτικά και μέχρι το βράδυ να αναμένονται δυνατές βροχές στη βορειοδυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Στην Αττική ίσως βρέξει τοπικά αργά το βράδυ στα νότια, ενώ βροχές αναμένονται το βράδυ και στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή (12/3) θα αλλάξουν τα πράγματα στον καιρό, καθώς οι ισχυροί βοριάδες θα διώξουν την υγρασία και θα ρίξουν τη θερμοκρασία αισθητά, ιδιαίτερα τη Δευτέρα (13/3).

Όσο για την εξέλιξη του καιρού από την Τρίτη φαίνεται ότι θα φτάσει από τα δυτικά ένα σύστημα με βροχές, οι οποίες αναμένεται να είναι αρκετές σε πολλές περιοχές της χώρας από την Τετάρτη αν και για την ώρα υπάρχει διχογνωμία στα προγνωστικά μοντέλα.

Πάντως, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε ότι για το επόμενο 10ήμερο θα υπάρχουν θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα. Έτσι, λοιπόν, ο καιρός θα έχει αρκετά «περίεργη» τάση καθώς από τη ζέστη θα πηγαίνουμε στο κρύο και ξανά στη ζέστη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News