Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τσαπανίδου: Ο Ν. Παππάς θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν συγκρίνεται με τη Σ. Νικολάου


«Ο Νίκος Παππάς διώκεται για μια υπόθεση η οποία έβαλε χρήματα στα δημόσια ταμεία», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξή της στο ethnos.gr, σχολιάζοντας την σημερινή καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό.

Η κ. Τσαπανίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημειώνει ότι ο Νίκος Παππάς θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την σημερινή απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, και υποστηρίζει ότι η περίπτωσή του δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν της Σοφίας Νικολάου καθώς «ο κ. Παππάς έβαλε λεφτά στα κρατικά ταμεία ενώ η κ. Νικολάου έβλαψε το δημόσιο».

.  

Ολόκληρη η συνέντευξη της κ. Τσαπανίδου στο ethnos.gr θα δημοσιευτεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Σκληρή απάντηση Τσαπανίδου σε Οικονόμου για τον Νίκο Παππά: «Ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον κρατάνε»

«Ο κ. Οικονόμου μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει: «Επειδή στην κυβέρνηση, και ιδίως με τις παρακολουθήσεις, ο ένας κρατάει τον άλλον, θαρρεί ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι γίνεται. Τον ενημερώνουμε ότι ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον «κρατάνε».

.  

Στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την καταδίκη του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο απάντησε με δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας, εξαιτίας του πανικού που τον έχει καταλάβει μετά την ομόφωνη καταδίκη του κ. Παππά, του παλαιότερου και στενότερου συνεργάτη του, λέει πράγματα παράλογα, ασυνάρτητα και θεσμικά επικίνδυνα», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «ο κ. Παππάς δικάστηκε και καταδικάστηκε ομόφωνα από τους φυσικούς του δικαστές στο Ειδικό Δικαστήριο, στο οποίο είχε παραπεμφθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη κι όχι από τη Βουλή, όπως ακριβώς προβλέπεται στο Σύνταγμα και στην κείμενη νομοθεσία».

«Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για να κρατάει τον κ. Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτια του, ο κ. Παππάς «κρατάει» δυνατά τον κ. Τσίπρα. Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι με τι, αλλά θα το μάθουμε κι αυτό», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Οικονόμου.

5 σχόλια:

  1. νιώθω αηδία και ντροπή ως πολίτης αυτής της οπισθοδρομικής χώρας, με πολίτες σαν τη τσαπανίδου κ τον τσίπρα που δεν νιώθουν ίχνος ντροπής και δεν έχουν νιώθουν τίποτα από τις αποφάσεις της Ελληνικής ανεξάρτητης δικαιοσύνης! απλά αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε να σας στειλει στον αγύριστο ο Μητσοτάκης να ξεβρωμίσει η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ξεφτιλισμος της πολιτικής άξιος εκπρόσωπος η κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα...χα...χα.. δεν συγκρινετε λεει χα..χα...χα..ναι ναι ναι τσαπανιδου 2 χρονια φυλακη εφαγε αλλα δεν συγκρινετε ου να μου χαθητε λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΡΕ ΠΟΠΗ ΣΕ ΖΩΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ? ΚΡΙΜΑ ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News