Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Σίμος Σωτηριάδης: «Καλό ταξίδι, Δάσκαλε» - Ραγίζει καρδιές το μήνυμα των μαθητών του λίγες ώρες μετά τον θάνατό του


Συλλυπητήριο μήνυμα Γενιάς 2002

Σήμερα με μεγάλη μας θλίψη ενημερωθήκαμε για τον χαμό του αγαπημένου μας Διευθυντή Σωτηριάδη Σίμου.

Ότι και να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο, ήταν ο δάσκαλος μας, ο άνθρωπος που μας πίστεψε, που μας έδωσε τα εφόδια με αποτέλεσμα να γίνουμε οι νέοι που είμαστε σήμερα. Με τον τρόπο του και την αγάπη του για τη δουλειά του μας έκανε να αισθανόμαστε το σχολείο σπίτι μας και τον ίδιο αλλά και τους συναδέλφους του οικογένειά μας. Ήταν πάντα δίπλα μας, στα καλά και στα άσχημα, στις σκανταλιές μας, στα γέλια μας, στις γιορτές, στις εκδρομές.

Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ήμασταν μαθητές του όταν μας έβλεπε μας χαιρετούσε και ενδιαφερόταν για μας. 

Κύριε Σίμο σας ευχαριστούμε για όλα!! Ήταν τιμή μας να σας έχουμε Διευθυντή !!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια!!

Με εκτίμηση, αγάπη & σεβασμό

Η γενιά του 2002

1 σχόλιο:

  1. Οι μαθητές του ας τηρήσουν όσα τους έμαθε κι ας τον έχουν παράδειγμα προς μίμηση.Πιστευω ότι από κει ψηλά θα νιώθει δικαίωση για το δρόμο που χάραξε στην επίγεια διαδρομή του.Αιωνια η μνήμη σου δασκαλε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News