Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Αποχωρήσεις «βόμβα» από τη «Μουρμούρα» - Οι τρεις ηθοποιοί που δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν


Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όντας στο… μενού του Alpha για 10 σεζόν.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και θα συνεχίσει την πορεία του για 11η χρονιά.

Ωστόσο, ο Αλέξης Μίχας σήμερα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως τρεις ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν και θα αποχωρήσουν φέτος ολοκληρώνοντας τη συνεργασία τους με τη σειρά.

Οι τρεις ηθοποιοί που αποχωρούν από τη «Μουρμούρα»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Mega, η Ελένη Κοκκίδου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου αποχωρούν από τη «Μουρμούρα».

«Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη Μουρμούρα, δεν θα συνεχίσει στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, όμως, αποχωρεί. Ο Αντώνης Αντωνίου, που υποδύεται τον Μηνά, συνεχίζει κανονικά και τώρα αναζητείται η νέα του παρτενέρ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και το κανάλι, η ηθοποιός το κάνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο για την 11η σεζόν της Μουρμούρας», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας και πρόσθεσε: «Έχουμε δύο ακόμη αποχωρήσεις από τη Μουρμούρα. Δεν συνεχίζουν ούτε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ούτε η Μαρία Χάνου, ολοκληρώνουν και αυτοί την παρουσία τους στο τέλος της φετινής σεζόν, τον Ιούνιο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Βουλίτσα» είναι στη σειρά από την πρώτη μέρα προβολής της ενώ η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ή αλλιώς η ανατρεπτική και δυναμική Βέλη και ο Κερκυραίος νέος με πτυχία στην πληροφορική Άγγελος, προστέθηκαν στο καστ τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News