Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Πέλλας: Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Στ. Φουντουκίδη


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του συνδυασμού μας, την Κυριακή 5 Μαρτίου στην μεγάλη αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων Ονείρων Ζεύξη. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης και θα παρουσιάσει κάποιες από τις βασικές θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού, αλλά και τα πρώτα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια για την διεκδίκηση του Δήμου στις φετινές δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους στην πρώτη, επίσημη πλέον, μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού μας.


Γραφείο Τύπου

ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Στάθης Φουντουκίδης - Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News