Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Σάκης Χατζηδημητρίου για Σίμο Σωτηριάδη: «Έφυγε όρθιος με ψηλά το κεφάλι»


Συλλυπητήριο μήνυμα του Σάκη Χατζηδημητρίου για τον θάνατο του Σίμου Σωτηριάδη:

Η θλιβερή είδηση της άδικης και πρόωρης απώλειας του Σίμου Σωτηριάδη βύθισε στο πένθος όλη την Αλμωπία.

Ανήμερα της γιορτής του έφυγε από κοντά μας ο Σίμος, άφησε όμως πίσω του ζωντανές αναμνήσεις και παρακαταθήκες από τις σημαντικές δραστηριότητες και τα έργα του.

Ότι έκανε στην ζωή του το έκανε απλά και σεμνά, αλλά με πάθος και δύναμη.

Πίστευε σε υψηλές αξίες και ιδανικά και αγωνίσθηκε για αυτά. Υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος την εκπαίδευση και κέρδισε την αγάπη των μαθητών του , τον σεβασμό των συναδέλφων του και την εκτίμηση των γονέων.

Ζυμώθηκε από νωρίς με την πολιτική και αγωνίσθηκε με ανιδιοτέλεια για την ιδιαίτερη πατρίδα του μέσα από τους κόλπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όντας ο μακροβιότερος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μας, όπου διακρίθηκε για την πραότητα, την ωριμότητα, την υπομονή, την σύμπνοια και την αποτελεσματικότητά του.

Έφυγε όρθιος με ψηλά το κεφάλι, κοντά στο αγαπημένο του Σχολείο, αφήνοντας πίσω του μια λαμπρή οικογένεια.

Εμείς οι φίλοι και συνεργάτες του θα τον θυμόμαστε πάντα, συνεχίζοντας την πορεία στον ίδιο δρόμο που βαδίσαμε μαζί έως τώρα.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειρας γης της Αλμωπίας, που θα αγκαλιάσει το σώμα του.

Καλό ταξίδι αγαπημένε παιδικέ φίλε. Αιωνία σου η μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News