Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Άγρια κόντρα Πολάκη με ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια στην Κρήτη - «Τα μάζεψε» ο Βουλευτής


Ο Παύλος Πολάκης έκανε πίσω μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που τον «άδειαζε» έπειτα από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με νέα ανάρτηση, σε εντελώς διαφορετικό ύφος και τόνο, στην οποία παραπέμπει στις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και «υποτάσσεται» στον κοινό αγώνα να «φύγει ο Μητσοτάκης».

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Στη νέα ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανιά!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια. Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων, γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!».

Η πρώτη ανάρτηση Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Παύλος Πολάκης φερόταν εξοργισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική γραμματεία του κόμματος.

Με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε πως η υποψηφιότητά του στην περιφέρεια των Χανίων δεν ισχύει έως ότου διορθωθεί το «λάθος» της μη παρουσίας του ονόματος του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο!

Μάλιστα, τόνισε πως «εγώ δεν πουλάω συντρόφους, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου»!

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!».

Η απάντηση από ΣΥΡΙΖΑ

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.

Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά», ανέφεραν μετά την πρώτη ανάρτηση Πολάκη πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

  1. Η ΚΑΡΈΚΛΑ ΕΊΝΑΙ ΒΑΡΙΆ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΝΓΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ειχα μια φαγουρα αν θα κατεβει Πολακης, διαχειριση ηττας κανουν τα βρωμοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να αποκαλείς τους άλλους βρωμόσκυλα προφανώς έχεις το γνώθι σ'αυτόν.Η φρασιολογία σου δείχνει και τον χαρακτήρα σου.


      Διαγραφή
    2. ξεκινησαν τα νταούλια σύντροφοι, ελάτε με φόρα απλυτοι χα...χα....χα....

      Διαγραφή
    3. α ρε περηφανε σφακιανε αλλαξε την πανα σου τωρα και πανε να σε ψηφισουν οι γλαροι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News