Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Δ. Μπίνος: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Σίμου Σωτηριάδη


Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση για τον αδόκητο θάνατο του Σίμου Σωτηριάδη.

Κατά τη δημοτική περίοδο 2014-2019 υπήρξε συνεργάτης και συνοδοιπόρος στη Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας, καθώς διετέλεσε επί πέντε χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Την ίδια θέση κατείχε κατά τη δημοτική περίοδο 1998-2002.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε στην Αλμωπία. Υπηρέτησε ως Δάσκαλος σε σχολεία της περιοχής μας. Τα τελευταία χρόνια, μέχρι και σήμερα, διετέλεσε Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός. Δάσκαλος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών. Από πολύ νωρίς ανέπτυξε πολύπλευρη κοινωνική δράση, με επίκεντρο την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ είχε εκλεγεί σε θέσεις συνδικαλιστικών φορέων, διοίκησης της εκπαίδευσης και φορέων της κοινωνίας των πολιτών.

Εκ μέρους της δημοτικής μας παράταξης, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.

Καλό Παράδεισο.

Δημήτρης Μπίνος

πρ. Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News