Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Αρναούτογλου: Πού θα βρέχει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Τι να περιμένουμε στις αρχές του Μάρτη


Άστατος θα είναι ο καιρός από την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, ενώ και την Καθαρά Δευτέρα θα υπάρχουν βροχές και τοπικά καταιγίδες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας οι βροχές θα ξεκινήσουν την Κυριακή στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, ενώ η Ήπειρος και το βόρειο Ιόνιο θα έχουν κατά τόπου και καταιγίδες. Άστατος θα είναι ο καιρός στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Μάλιστα, οι νοτιάδες στα πελάγη αλλά και στη στεριά θα φτάσουν μέχρι και τα 8 Μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος σε πολλές περιοχές, με πολλά άνοιξε κλείσε, ωστόσο φαινόμενα δεν θα έχει όλη η Ελλάδα. Βροχές θα έχουν ξανά η βορειοδυτική Πελοπόννησος, τα Επτάνησα και η βόρεια Ελλάδα, ωστόσο όπως σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου ο καιρός θα έχει αρκετά ανοίγματα και τα φαινόμενα δεν θα εντοπίζονται όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όσο για την εξέλιξη του καιρού, μετά τις 2 Μαρτίου αναμένονται αξιόλογες βροχές σε αρκετά μεγάλο κομμάτι της χώρας και συγκεκριμένα στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News