Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Χώρισαν Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου - Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση


Τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνά κρίση επιβεβαίωσαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια και o ποινικολόγος κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», παίρνουν «βελούδινο» διαζύγιο.

«Μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο. Νομίζω είναι θέμα ημερών ή ωρών η οριστικοποίησή του», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Οι φήμες και η τελευταία κοινή εμφάνιση

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, μόλις λίγους μήνες μετά τη σύναψη της σχέσης του. Τελικά όμως, 2,5 χρόνια μετά οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το τελευταίο διάστημα όλο και πλήθαιναν οι φήμες πως περνούν κρίση στον γάμο τους. Τον περασμένο Μάρτιο είχε γραφτεί πως το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί και στα μέσα του καλοκαιριού τα δημοσιεύματα «φούντωναν» ενώ στις 22 Αυγούστου ο Σπύρος Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του με καλούς του φίλους, χωρίς όμως τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε τότε στο okmag άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, είχε απομακρυνθεί αθόρυβα, κρατώντας όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορούσε.

«Υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοσεβασμός. Δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν τον Οκτώβριο του 2022 σε συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο θέατρο Άλσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News