Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

«Αααα!!! Τι είναι αυτό;»: Σοκ με ξαφνική εξέλιξη σε πολύκροτη υπόθεση στο «Φως στο Τούνελ» (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 17/2. Η Αγγελική Νικολούλη, αμέσως μετά τη σύνδεση που είχε με τη δημοσιογράφο Άννα Κανδύλη σχετικά με την υπόθεση Πισπιρίγκου, έλαβε ένα μήνυμα από συνεργάτη της για υλικό που έστειλε κάποιος τηλεθεατής.

«Δες από που έρχεται η πληροφορία. Έγινε μία ταυτοποίηση και κοίτα τι μας λένε. Πήραμε και πράγματα στο κινητό» της είπε χαρακτηριστικά, με την Αγγελική Νικολούλη να σοκάρεται από την αποκάλυψη.

«Πω, πω πω, τι μου λες τώρα; Αν όντως συμβαίνει αυτό που μας έστειλε ο μάρτυρας μιλάμε για Θεία Δίκη. Ξέρεις τι σημαίνει Θεία Δίκη; 27 χρόνια σε αυτή την εκπομπή το έχω ζήσει πολλές φορές εγώ» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Σωτήρης Σπαθάρης, της ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις, η Αγγελική Νικολούλη του απάντησε: «Τι θέλεις, Σωτήρη; Διάλειμμα; Ποιο διάλειμμα; Αν δεις τι βόμβα έχουμε στα χέρια μας, θα καταλάβεις. Πάμε σε διαφημίσεις εντάξει αλλά μετά κατέβα κάτω να δεις τι μας ήρθε».

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως η πληροφορία που της ήρθε προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και αφορά σε μία πολύκροτη υπόθεση που ερευνά επί χρόνια η εκπομπή, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News