Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Έτοιμος για το μεγάλο «άλμα» ο Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου - Θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ


Έτοιμος για το μεγάλο "άλμα", από την τοπική αυτοδιοίκηση στην κεντρική πολιτική σκηνή, φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Γιάννου.

Ο επί σειρά ετών (από το 2011) Δήμαρχος Έδεσσας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του κυβερνώντος κόμματος.

Μετά από τρεις τετραετίες στον δημαρχιακό θώκο, όλα δείχνουν πως θα τολμήσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε επίπεδο Νομού, με τους εκλογολόγους να κάνουν λόγο για μια υποψηφιότητα που αλλάζει πολλές ισορροπίες και που σίγουρα θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο ίδιος συνεχίζει ακούραστος το έργο του στο Δήμο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη κάνει μια προεργασία, καθώς ο χρόνος μέχρι τις εκλογές δεν είναι πολύς. Άλλωστε, όπως συνηθίζει να λέει, στηρίζεται σε φίλους και γι' αυτόν μετράει ιδιαίτερα η αμοιβαία εκτίμηση και όχι η στιγμιαία πολιτική εκμετάλλευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News