Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Σοκαρισμένη η Αλμωπία από τον τραγικό θάνατο του Σίμου Σωτηριάδη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική μας κοινωνία, η είδηση του θανάτου του Σίμου Σωτηριάδη. Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, "έσβησε" στην άσφαλτο, παρασυρόμενος από Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν μόλις 63 ετών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, καθώς εδώ και πολλά χρόνια ήταν Διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.

Με αυξημένο το αίσθημα του καθήκοντος, ασχολήθηκε ενεργά εδώ και πολλά χρόνια με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας την περίοδο 1998-2002 επί Δημαρχίας Σάκη Χατζηδημητρίου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την περίοδο 2014-2019 επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπίνου. Παράλληλα, είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, ενώ από πολύ νωρίς ανέπτυξε πολύπλευρη κοινωνική δράση.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων και συντοπιτών του εκλιπόντος, οι οποίοι εκφράζουν τη θλίψη τους.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News