Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ευχαριστήριο Αγροτικού Συλλόγου Μεσημερίου Έδεσσας


Αποχωρήσαμε συντεταγμένα και με το κεφάλι ψηλά από το μπλόκο που στήσαμε για 29 μέρες στα φανάρια του κόμβου Μεσημερίου.

Κρατήσαμε ακλόνητο το μετερίζι του μπλόκου, στέλνοντας μήνυμα μαζικής, αποφασιστικής και αταλάντευτης πάλης για την επιβίωση μας.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συναδέλφους που πλαισίωσαν το μπλόκο και δώσαμε μια τίμια μάχη βγάζοντάς μας νικητές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς υπαλλήλους που από την πρώτη στιγμή ήταν μαζί μας και είχαμε μια άψογη συνεργασία στο χώρο του μπλόκου. Επίσης τον εμπορικό σύλλογο και τον εργατικό που στήριξαν εξαρχής τις δίκαιες διεκδικήσεις μας στον αγώνα για την επιβίωση της αγροτιάς. Τέλος ευχαριστούμε τους γεωπόνους και τον νομικό σύμβουλο που συνέβαλαν στην σύνταξη του τεχνικού φακέλου που τεκμηρίωνε την απώλεια εισοδήματος όλων των κερασοπαραγωγών.

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News