Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αριδαία: Ανείπωτη θλίψη για την Ελένη Νάτσκου που «έσβησε» στα 44 της - Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη χαμογελαστή εκπαιδευτικό


Σήμερα Παρασκευή, στις 13:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Ελένης Νάτσκου, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Το τελευταίο "αντίο" θα της πούνε η οικογένειά της, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι, στον Ιερό Ναό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου.

Η είδηση του θανάτου της αγαπητής εκπαιδευτικού, η οποία υπηρετούσε στο ΕΠΑΛ Αριδαίας, σκόρπισε θλίψη στην τοπική μας κοινωνία.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΕΠΑΛ Αριδαίας

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ημερησίου ΕΠΑΛ Αριδαίας Νίκανδρος Παπαϊωάννου θρηνεί σήμερα τον αδόκητο χαμό της αγαπημένης φίλης και συναδέλφου εκπαιδευτικού Ελένης Νάτσκου και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της και τους οικείους της.

Τα λόγια φτωχά, η προσφορά της μεγάλη, η θλίψη μας βαθιά.

Αντίο Ελένη μας, θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό σου, την αγάπη σου για τα παιδιά και την αστείρευτη προσφορά σου, με αγάπη και νοσταλγία.

Καλό σου ταξίδι.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΓΕΛ Αριδαίας

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον συνάδελφό μας Κοσόγλου Ιορδάνη, για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του και εξαιρετικής εκπαιδευτικού Νάτσκου Ελένης.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αριδαίας

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημήτρη Μπίνου

Συλλυπητήριο μήνυμα του πρώην Δημάρχου και επικεφαλή του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρη Μπίνου:

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου» και ολόκληρης της περιοχής μας, θρηνεί την απώλεια της Ελένης Νάτσκου, μιας εκπαιδευτικού με σημαντική προσφορά και αστείρευτη αγάπη για τα παιδιά, που άφησε το αποτύπωμά της στην εκπαίδευση.

Με βαθιά θλίψη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Καλό Ταξίδι. Καλό Παράδεισο.


 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News