Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ημαθία: Θρήνος για τον 27χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο


«Πάγωσε» το μεσημέρι της Δευτέρας 20/2 η κοινωνία της Ειρηνούπολης από την είδηση του θανάτου του Γιάννη Δάλλα σε τροχαίο.

Ο άτυχος 27χρονος από τον Πολυπλάτανο, οδηγούσε την μηχανή του όταν στον κεντρικό δρόμο του Άνω Ζερβοχωρίου συγκρούστηκε με ένα αγροτικό που οδηγούσε ένας 80χρονος. Ο Γιάννης τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Η είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή σε όλη την Ειρηνούπολη, στην Νάουσα, σε ολόκληρη την Ημαθία, με τις αναρτήσεις στο facebook να μεταφέρουν το τραγικό γεγονός σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους του Γιάννη που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έμαθαν.


Παγωμένοι φίλοι και συγγενείς του 27χρονου, τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο μέσω των social media, με μηνύματα και κοινές τους φωτογραφίες, με δυο καλά λόγια και λίγες κουβέντες παρηγοριάς προς την οικογένειά του.

Όλοι έχουν κάτι κοινό να πούνε. Ότι ήταν ένα παιδί γεμάτο όνειρα και πάντα μέσα στο χαμόγελο.

«Είναι άδικο να σβήνουν ψυχές σαν και την δική σου. Πάντα φρόντιζες και νοιάζοσουν για όλους. Πάντα με το χαμόγελο Πάντα με όνειρα. Σήμερα ο παράδεισος θα είναι πιο φωτεινός. Καλό παράδεισο αγορίνα»

«Πάντα με το χαμόγελο ήσουν. Σε ζηλέψανε και σε πήρανε αλλου. Καλό ταξίδι παλικάρι μου ….»

«Καλό ταξίδι παλικαρά μου... Έσβησε από την γη ένα λαμπερό χαμόγελο αλλά εκεί ψηλά θα φωτίζει πάντα»

«Απίστευτο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια!Ήταν ένας γλυκός Άγγελος στην γη κ πέταξε για τους ουρανούς…»

«Εχω σοκαριστεί παλικάρι μου. Να έχεις καλό δρόμο για την πόλη των αγγέλων. Κουράγιο στην οικογένεια σου»

«Είμαστε σοκαρισμενοι .. Απίστευτο αυτό το μαντάτο . Φίλε Γιάννη θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο σου και την απίστευτη καλοσύνη σου.. Καλό ταξίδι λεβέντη απ' τους λίγους Γιάννη μας...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News