Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου


Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο πιο ευαίσθητοι ή πιο αναποφάσιστοι από ότι συνήθως στο πρώτο μισό της ημέρας, αλλά αυτό αλλάζει γρήγορα. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και εντείνει τις αισθήσεις σου, καθώς η μέρα προχωρά. Νέα οράματα για το μέλλον σου μπορούν να σε παρακινήσουν και να σε εμπνεύσουν, καθώς ο Ερμής και ο Δίας εναρμονίζονται. Τα προβλήματα επιλύονται πιο εύκολα. Η υποστήριξη από τους φίλους σου είναι ισχυρή. Είναι μια καλή στιγμή για ψώνια και αγορές, μπορείς επίσης να εκτελέσεις επιχειρηματικές ιδέες φίλων.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να κάνεις οικονομικά σχέδια και επαγγελματικές συμφωνίες, μπορείς επίσης να λύσεις προβλήματα πιο εύκολα, με τον Ερμή και τον Δία σε αρμονία. Η δύναμη της θετικής σκέψης κάνει τα πάντα να φαίνονται δυνατά αυτήν τη στιγμή. Είσαι ικανή για εμπορική δραστηριότητα, διαπραγμάτευση και διευθέτηση συμφωνιών και συμβάσεων, αρκεί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα σου. Χρησιμοποιείς τη σοφία και την εμπειρία σου για να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Η συζήτηση για συναισθηματικά προβλήματα μπορεί να μην είναι τόσο αποδοτική, καθώς οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη λογική και τις πρακτικές υποθέσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Δία μπορεί να φέρει καλά νέα, σχετικά με την εκπαίδευση, τις εκδόσεις, το επιχειρηματικό εισόδημα ή τη φιλία. Νιώθεις πιο έτοιμη να μοιραστείς την ευτυχία σου, αλλά και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Ίσως ένα θέμα σε δυσκολέψει σήμερα, αλλά καθώς προχωρά η μέρα τα καταφέρνεις και βγαίνεις νικήτρια. Μπορείς σε αυτήν τη φάση να σκεφτείς με πιο ευνοϊκούς όρους. Είσαι πιο αισιόδοξη στην αντιμετώπιση των στόχων σου και κυρίως αυτών που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ευτυχία. Οι σχέσεις ενισχύονται.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα και ένα εξάγωνο Ερμή – Δία μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις σκεπτικό. Είσαι σε θέση τώρα να καταλήξεις σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, μπορείς να συνεργαστείς εποικοδομητικά με τους άλλους, αλλά και να ακούσεις χρήσιμες συμβουλές. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα οικονομικά ζητήματα και να διαμορφώσεις στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Η αθόρυβη προσπάθεια και η έρευνα μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και ίσως κάποιες ανταμοιβές.

Λέων

Οι άνθρωποι έχουν τον τρόπο να απασχολούν τη σκέψη σου αυτές τις μέρες με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου. Οι συζητήσεις τώρα μπορεί να μετατραπούν σε κάτι πραγματικά εμπνευσμένο, έστω και μόνο επειδή κινητοποιούν τη δική σου δημιουργικότητα. Αυτό το όφελος μπορεί να είναι εμφανές σήμερα με τον Ερμή σε αρμονία με τον Δία. Ίσως ανακαλύψεις ότι ένας καλός ακροατής είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η ικανότητα σου να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους μπορεί να ανοίξει πόρτες που ήταν προηγουμένως κλειστές.

Παρθένος

Έχεις σήμερα το κίνητρο να ασχοληθείς και να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Με μια διέλευση Ερμή – Δία στο παιχνίδι είσαι πιο αισιόδοξη από ότι συνήθως και έχεις την τάση να θέλεις να μοιραστείς την ευτυχία σου με άλλους. Μπορεί να κάνεις πολλά τώρα και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει έντονη ανακούφιση όταν μειώσεις την ακαταστασία που επικρατεί στο μυαλό σου και στη συνείδηση σου. Είσαι απίστευτα ανοιχτή σε νέες ιδέες, έχεις κατανόηση και μπορείς να αφουγκραστείς τα προβλήματα των άλλων. Σκέφτεσαι νέες μεθόδους και κάνεις σχέδια για αυτοβελτίωση, η οποία θα σε ενθουσιάσει.

Ζυγός

Η θετική ενέργεια είναι με το μέρος σου σήμερα. Η διέλευση Ερμή – Δία βοηθά τις συνομιλίες να κυλούν ομαλά και η δημιουργική σκέψη μπορεί να βρει ικανοποιητικά κανάλια για να εκφραστεί. Οι προσωπικές ανταλλαγές μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελείς. Τα μυαλά είναι ανοιχτά και υποδέχονται θετικά τις αλλαγές. Η προσωπική σου γοητεία είναι έντονη και τα θέματα καρδιάς μπορούν να ευδοκιμήσουν. Οι σκέψεις ρέουν καθώς και η δημιουργική διαδικασία. Μπορεί να υπάρξει έντονη ανταλλαγή ιδεών και ευχάριστη επικοινωνία με φίλους.

Σκορπιός

Μπορεί να δυσκολευτείς να συγκεντρωθείς σε γεγονότα με αριθμούς νωρίς το πρωί, διαπιστώνοντας πως το μυαλό σου ταξιδεύει. Τα σχέδια μπορεί να μην ακολουθούνται κατά γράμμα, αλλά η “παράκαμψη” μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες ιδέες. Αναζητάς περισσότερο νόημα στη ζωή από ότι συνήθως. Καθώς η μέρα προχωρά, η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και ευνοεί συζητήσεις και επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με θέματα οικογένειας, σπιτιού, γονείς, δουλειά και υγεία. Σήμερα χειρίζεσαι με μαεστρία τις λεπτομέρειες της δουλειάς και του νοικοκυριού.

Τοξότης

Η σημερινή όψη του Ερμή με τον Δία ωφελεί ιδιαίτερα τις επικοινωνίες και τη δημιουργική σου απόδοση. Είναι επίσης ένας γενικότερος ενισχυτής της διάθεσης σου. Μπορεί να ανταλλάσσονται ενθαρρυντικά λόγια ή να λαμβάνεις θετικά σχόλια. Βλέπεις όλους τους λόγους που πρέπει να σκεφτείς θετικά σήμερα και είναι πιο εύκολο να εκφράσεις λεκτικά αυτό που θέλεις. Είναι ιδανική στιγμή για να κάνεις μια παρουσίαση ή να κερδίσεις την εύνοια κάποιου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν συναρπαστικές προσφορές ή θετικές κριτικές που σε παρακινούν.

Αιγόκερος

Σήμερα αποσπάται εύκολα η προσοχή σου. Μην ανησυχείς πολύ για αυτό όμως, καθώς το να είσαι προσωρινά αποσυντονισμένη μπορεί να σε ανακατευθύνει και να σε οδηγήσει σε μια πιο συναρπαστική κατεύθυνση. Μια όψη Ερμή – Δία μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα, ανεβάζοντας τη διάθεση και ενθαρρύνοντας τη θετική σκέψη. Είσαι σε τέλεια φόρμα για σκέψεις και συζητήσεις σχετικά με τα χρήματα, την οικογένεια και τη ζωή στο σπίτι. Η επιχειρηματική σκέψη είναι εξαιρετική και μπορείς να την εμπιστευτείς προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά.

Υδροχόος

Θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε ωθεί να δημιουργήσεις κάτι όμορφο. Μπορεί σήμερα να έρθουν έντονα στο μυαλό σου μερικές καλές αναμνήσεις και να αναβιώσεις εκείνες τις στιγμές. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ευκολία, κάτι που προσελκύει νέες ευκαιρίες. Μπορεί να αναλάβεις νέες μελέτες πάνω σε ένα θέμα ή να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα. Η σημερινή όψη Ερμή – Δία ενθαρρύνει τη θετική σκέψη και τις ανταλλαγές. Αν και μπορεί να μην έχεις όλα τα δεδομένα νωρίς σήμερα για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, αυτό είναι κάτι προσωρινό. Καθώς η μέρα προχωρά αισθάνεσαι πιο ενθουσιασμένη με κάποιες ιδέες.

Ιχθείς

Ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Δία σήμερα και σε βοηθά να δεις μια κατάσταση πιο θετικά. Ίσως βρεις τον τρόπο να χειριστείς ένα ιδιωτικό θέμα ή ένα πρόβλημα που σε βαραίνει. Μια ανάμνηση μπορεί να φιγουράρει ξαφνικά, έντονα και ζεστά, στο μυαλό σου. Ωστόσο στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να δυσκολευτείς να δεις την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης, γιατί παρεμβαίνει η φαντασία σου και σε επηρεάζει. Προσπάθησε να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα, για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό το ζήτημα ξεκαθαρίζει όσο η μέρα προχωρά. Τα όνειρα και η διαίσθηση είναι γόνιμα για νέες ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News